7 apr 2021 | Dagboek

Mijn week #13

Niet op maandag, maar op woensdag deel ik deze keer mijn weekoverzicht. Afgelopen maandag was het tweede paasdag en ik genoot van die extra vrije dag. Wat heb ik verder vorige week allemaal uitgespookt? Ik deel het vandaag met jullie.

Maandag

De week begon al ontzettend zonnig en warm. Dit betekende dat ik mijn hardlooprondje in korte broek kon volbrengen. Zo’n fijn gevoel! Verder werkte ik lekker productief aan mijn online programma en schreef ik voor mijn blog.

Dinsdag

In de ochtend was het nog fris, maar na een paar uurtjes kon ik toch echt lekker op het dakterras zitten in een t-shirtje. Tijdens de lunch profiteerde ik ook even goed van de zon. Na een ochtend werken, besloot ik ’s middags vrij te nemen en een rondje op de fiets te maken. Mijn vriend kon mee en we ploften halverwege even neer bij Tijn in Zandvoort voor een lekker drankje op het strand. Eigenlijk wilden we ’s avonds op het dakterras eten, maar het koelde toch veel sneller af dan verwacht. We besloten binnen te eten, maar ook dat was geen straf. Onze nieuwe eetkamerstoelen waren namelijk net bezorgd!

Woensdag

Het was mijn rustdag, maar ik genoot wel even van het zonnetje tijdens een fijne wandeling door Haarlem. Ook probeerde ik weer wat yoga op te pakken en dit keer deed ik dat op het dakterras. Een prima plek voor yoga! Aan het eind van de dag had ik met een vriendin afgesproken om in het park te gaan eten. We haalden een lekkere salade bij SLA en aten dit in het Kenaupark in Haarlem op. Het voelde echt even als zomer! Na afloop haalden we een ijsje in het centrum.

Donderdag

Vandaag had ik geen werkafspraken en dus nam ik een lang weekend vrij! In de ochtend werkte ik nog wat laatste dingen weg. ’s Middags ging ik bij een vriendin in Haarlem langs die pas is verhuisd. Zo leuk om haar nieuwe plek te kunnen zien. Aan het eind van de middag was ik zo moe dat ik niet eens meer de puf had om te gaan koken. We besloten pizza van Nolita te bestellen. Daar had ik zoveel zin in!

Vrijdag

Het was weer een stuk kouder geworden en dat betekende dat ik me weer helemaal moest inpakken voor een rondje hardlopen. Jammer! Het hardlopen ging gelukkig wel heel lekker en de rest van de dag heb ik niet zoveel meer gedaan. Het was gewoon een heel rustige dag!

Zaterdag

Op zaterdag had ik afgesproken om met een vriendin te gaan wandelen in Leiden. Dit ligt precies tussen ons in en is dus een handige en hele leuke plek om te meeten. We wandelden door de stad, haalden een lekkere lunch to go en kletsten bij. Het voelde echt als een vakantiedag!

Zondag

Wij besloten Pasen niet thuis te vieren, maar vanuit een fijn hotel in Den Bosch. Zo boekten we een kamer bij Hotel Julien (aanrader!). Dit hotel ligt vlakbij het station en we kregen een gratis upgrade naar een deluxe suite. Heerlijk! Na een fijne stadswandeling en lunch to go gingen we borrelen op onze kamer, speelden we spelletjes en bestelden we heerlijke burgers bij Bar35 (tip!). Fijn om zo een nachtje weg te zijn!

De tweede paasdag gingen we langs familie, maar dat lees je uiteraard volgende keer. Deze week is het weer even flink omschakelen qua weer, maar volgens mij hoort dat bij april. April doet tenslotte wat ‘ie wil. Fijne week!