15 mrt 2021 | Dagboek

Mijn week #10

Het was een week met flinke ups, maar ook met pittige downs. Ik kies ervoor om niet alles hierover te delen, omdat dit erg privé is. Gelukkig heb ik meer te vertellen over de week. Dus let’s go!

Maandag

Maandag had ik een drukke dag. In de ochtend moest ik een deadline halen en die stond al om half 11. Ook kwam er van Adidas nog een team langs ter ere van vrouwendag voor een kleine work-out. Hierdoor had ik een strakke planning. Gelukkig is alles goed gegaan. ’s Middags schreef ik een artikel en moest ik wat aanleveren voor een campagne. Aan het eind van de dag had ik tijd voor een hardlooprondje door de duinen. Fijn!

Dinsdag

Dinsdagochtend mocht ik eindelijk weer eens mijn paspoort opzoeken. Om 9.00 had ik afgesproken bij de KVK in Amsterdam, want Vrouwen die Fietsen moest ingeschreven worden als VOF. Spannend, maar vooral leuk! Daarna ging ik snel terug naar Haarlem voor een afspraak bij de fysio.

In de middag had ik helemaal geen zin om te gaan lopen, maar fietsen leek me wel fijn. Samen met mijn vriend fietste ik een rondje via IJmuiden en door de duinen van Zandvoort. Het was helaas niet heel lekker weer, maar ook niet koud.

Woensdag/Donderdag

Dit waren niet mijn beste dagen. Ik liep een rondje hard, deed wat yoga en werkte vooral. Op donderdag wandelde ik na de werkdag nog even met een vriendin en verder kroop ik gewoon op de bank met een serie.

Vrijdag

Weekend! Of toch niet? Ik moest ’s ochtends nog wat werken, want anders zou ik dit op zaterdag of zondag moeten doen. Rond het middaguur had ik afgesproken om samen met mijn neef te gaan lopen in de duinen. Super leuk!

Daarna maakten mijn vriend en ik een wandeling langs favoriete koffietent Cleeff met een Latte to go en bananenbrood. Om half 6 had ik nog een afspraak voor mijn werk rondom Vrouwen die Fietsen gepland. Mijn weekend begon dus iets later dan normaalgesproken. Wel was het een hele leuke afspraak. Later meer hierover! Gelukkig stond om 20.00 de sushi van Mr. Sushi klaar bij ons. Heerlijk!

Zaterdag

Zaterdag was een beetje een gekke dag. Mijn vriend ging al vroeg de deur uit en hierdoor had ik een dagje voor mezelf. Maar wat doe je in coronatijd? Naast een beetje opruimen in huis, wandelde ik richting de stad en haalde ik weer een lekkere koffie voor mezelf. In de middag stond mijn kappersbezoekje gepland. Yes! Eindelijk van die dode punten af.

Zondag

Zondag heb ik vooral tijd voor mezelf genomen. Dat was ook nodig. Helaas kreeg ik al vroeg in de ochtend heel vervelend en spannend nieuws in mijn privé omgeving. Daar zal ik verder niet over uitweiden.

Gelukkig had ik om 10.00 al afgesproken om te gaan wandelen met een vriendinnetje. We spraken af bij Stach in Overveen en wandelden vervolgens Elswout in. Wat een prachtige plek is dit! Hier ga ik zeker vaker heen. Vervolgens had ik om 12.30 mijn allereerste winkelafspraak (JEJ!). Ik moest een kraamcadeautje kopen en dat vind ik in de winkel toch leuker dan online. Na een lekkere lunch van Cleeff kroop ik even op de bank om te chillen. Ik pakte er een boek bij en had echt even tijd voor mezelf. Ik geloof dat dit deze week mijn aandachtspunt gaat worden: meer me-time.

Aan het eind van de middag had ik toch behoefte om nog een klein stukje te gaan lopen. Ik had het weekend nog niet gesport, maar keek er nu wel even naar uit. Het zonnetje scheen en ik kon even mijn hoofd leeg maken. Fijn!

Nu is het maandag en staat er weer een spannende week voor de deur, maar ik heb er ook zin in! Fijne week, lieve mensen.