3 mrt 2021 | Favorieten

Favorieten van februari

De maand februari is voorbijgevlogen! Het is al een korte maand, maar in mijn beleving wordt de maand steeds korter. Hoe was deze maand voor mij? Wat zijn mijn favorieten? Ik deel het in dit artikel met jullie!

Favoriete gadget

Het is een van de meest gestelde vragen: welke camera gebruik jij? Ik ben inmiddels alweer een jaar in het bezit van de iPhone 11 pro. Hiermee kan ik de mooiste foto’s maken. Ik ben vooral blij met de groothoeklens die erop zit. Ook de portretfunctie gebruik ik graag. Natuurlijk is het een dure aankoop geweest, maar omdat ik de iPhone ook voor mijn werk veel gebruik, vond ik het de investering zeker waard.

Favoriete weekend

Februari is de maand waarin ik jarig ben. Op 14 februari werd ik 30 en dat heb ik, ondanks corona, toch heel goed kunnen vieren. Mijn vriend boekte een weekend weg in Friesland. Daar sliepen we in een prachtig hotel en genoten we van een heerlijk diner. Als klap op de vuurpijl was het ook nog eens stralend winterweer waar we samen van konden genieten, zowel tijdens het fietsen als op het ijs.

Favoriete recept

Onlangs maakte ik voor het eerst gepofte zoete aardappel met een zelfgemaakte yoghurtdip. Ik heb daarvoor dit recept gebruikt. Overigens heb ik de yoghurtdip zelf erbij bedacht en liet ik de avocado en zalm weg. Het bleek een heerlijke combi! Dit ga ik zeker vaker maken. Echter moet ik de volgende keer wel iets kleinere aardappels nemen, want deze grote bleken nog een beetje hard van binnen.

Favoriete dag

Op zondag 21 februari voelde het echt als voorjaar. In de vroege ochtend reden we naar Schoorl om daar te gaan mountainbiken met vrienden. Heerlijk! Ruim twee uur genoot ik van deze prachtige omgeving en voor het eerst in korte broek. Yes! Omdat het zo warm was, konden we ’s middags zelfs in een t-shirtje buiten op ons dakterras zitten. Ook dit was de eerste keer sinds we in dit huis wonen. Het was zo’n fijne dag en dat kwam dus vooral door het weer.

Favoriete snack

Een tijd geleden ontdekte ik Waldo en het is maar goed dat ik dit nog niet eerder kende. Als je rondom Amsterdam woont, moet je hier gewoon je taartjes halen. Dit is (helaas!) niet gesponsord, maar ze zijn gewoon echt goddelijk! Iedere gelegenheid grijp ik aan om deze taartjes in huis te halen. Nu is het helemaal zo erg nog niet om mijn verjaardag in heel veel etappes te vieren, want iedere keer haal ik voor mijn visite (en voor mezelf) opnieuw de taartjes. Mijn favoriet? Pecan Karamel. Voor de inwoners van Haarlem: ze staan iedere zaterdag op de markt!

Favoriete training

In februari heb ik vooral korte duurloopjes gedaan en heb ik het fietsen weer opgepakt. Zelfs met de sneeuw heb ik op de gravelfiets gezeten. Dit is dan ook mijn favoriete training in februari geweest. Ook het mountainbiken in Schoorl vond ik geweldig! Ik kan niet wachten om nog meer te gaan fietsen als het warmer en langer licht is.

Dit waren mijn favorieten van februari. Vond jij het ook een fijne maand?