1 mrt 2021 | Dagboek

Mijn week #8

Het was een week vol met zon, werk, klussen, twee fijne fietsritjes en wat rustdagen! Benieuwd naar mijn week? Je leest het hier!

Maandag

Na zo’n heerlijk zonnig weekend vind ik het altijd moeilijk om op te starten. Toch was ik maandag best productief! Ik werkte verder aan mijn online programma. Je kunt je hier nog steeds voor inschrijven, want we gaan pas op woensdag 10 maart van start! Inschrijven kan dus ook tot 10 maart.

Dinsdag

Op dinsdagochtend ging ik eindelijk een keer naar de fysio. Al een lange tijd heb ik last van mijn rug en het wordt tijd om hier mee aan de slag te gaan. ’s Middags plande ik een fietsrit. Samen met mijn vriend maakte ik een leuke rit door de duinen. Halverwege konden mijn beenstukken uit. Yes! Dit is zo’n fijn gevoel.

Woensdag

Het was wederom een heerlijke lentedag. Nadat ik uren gewerkt had, ging ik op weg naar Amsterdam. Ik had met een vriendinnetje afgesproken om een fijne wandeling door de stad te maken. Daarna bleef ik eten en kon ik mooi voor de avondklok terug naar huis.

Ook kreeg ik bericht van LINDA Meiden dat het nieuwe nummer over straatintimidatie uit is. Ik deel hierin mijn verhaal. De foto die erbij geplaatst is, vind ik heel tof geworden.

Donderdag

Wederom een rustdag, maar wel maakte ik een heerlijke lunchwandeling. Na een ochtend werken besloten mijn vriend en ik een broodje to go te halen en deze in de zon te gaan eten. Heerlijk! Aan het eind van de dag wandelde ik nog met een vriendinnetje. Verder was deze donderdag niet zo bijzonder.

Vrijdag

Weekend! Al vroeg zat ik in de auto op weg naar Zeist. Daar woont een vriendinnetje en zij heeft onlangs een mountainbike gekocht. We hadden een mooi rondje uitgestippeld, die we samen konden rijden: zij op de mountainbike, ik op de gravelfiets. Het was een heerlijke dag om te fietsen!

Na afloop haalden we een bagel bij Bagels & Beans. De paddoburger is altijd mijn favoriet. Maar ben ik de enige die deze bagels zo klein en heel prijzig vind? Gelukkig hadden we nog cake als toetje.

Zaterdag

Zaterdag was een klusdag! Eindelijk zit er wat schot in onze badkamer. We douchen al weken (of eigenlijk maanden) in bad, omdat onze douche eruit ligt en alle aannemers vol zitten. Gelukkig kon familie een helpende hand bieden. De eerste stappen zijn weer gezet en hopelijk kunnen we dit snel afronden en weer genieten van een normale douche.

Rond 16.00 waren we klaar en hadden we alles opgeruimd. Aangezien het nog heerlijk weer was, besloten we naar het strand te rijden om daar een wandeling met ondergaande zon te maken. Wat was het heerlijk! Eenmaal thuis hadden we geen zin meer om te koken en bij een klusdag hoort ‘bestellen’. We kozen voor pizza en ploften daarna met chocola op de bank.

Zondag

Ik begon de dag met een klein herstelloopje van een half uur. Daarna deed ik yoga en meditatie. Ik ruimde een en ander op in huis en schreef me in voor de Tokyo Marathon. Deze boeking moest voor 1 maart gedaan zijn, want anders zou mijn startbewijs vervallen. Of de marathon op 17 oktober door kan gaan? Ik betwijfel het.

Zondagmiddag reed ik naar het Amsterdamse Bos voor een wandeling met twee goede vriendinnen. We waren beide jarig geweest dus ik had taartjes van Waldo bij me. Deze aten we in het zonnetje en daarna wandelden we een heerlijk rondje door het bos.

Eenmaal thuis deed ik weekboodschappen, ruimde ik nog wat dingen op en kookte ik een nieuw gerechtje. Ik maakte gepofte zoete aardappel uit de airfryer met zelfgemaakte yoghurtdip, gegrilde groenten en een champignonburger. Geslaagd!

En nu is het weer maandag en dat is deze keer niet alleen het begin van een nieuwe week, maar ook van een nieuwe maand. Nog even en het is echt lente! Fijne week!