11 jan 2021 | Dagboek

Mijn week #1

De eerste volledige week van 2021 zit erop. Heel eerlijk gezegd heb ik weleens betere weken gekend. Ik had last van onzekerheid rondom werk, maar ook vooral van mijn hormonen. Benieuwd naar mijn week? Ik deel het hier met je!

Maandag

Wat was ik blij dat ik maandag geen (zoom) afspraken had ingepland. Zo kon ik rustig in mijn eigen tijd opstarten en aan het werk gaan. Dat had ik ook wel even nodig. Ik begon weer met het schrijven voor mijn blog, met het maken van foto’s voor een campagne en voorbereidingen voor dinsdag. Aan het eind van de dag besloot ik om een rondje te gaan rennen. Heerlijk!

Dinsdag

Dinsdag had ik best een spannende dag! De hele dag werkte ik samen met mijn coach aan mijn online programma dat binnenkort gelanceerd wordt. Ik moet nog wel een en ander uitwerken, maar hopelijk kan ik er eind januari/begin februari meer over delen en is er een mogelijkheid om je in te schrijven. Na deze lange dag achter mijn scherm besloot ik ’s avonds nog lekker te gaan wandelen met een vriendinnetje door het centrum van Haarlem. Heerlijk om zo de dag af te sluiten!

Woensdag

Vandaag had ik een aantal afspraken via zoom. Tussendoor had ik gelukkig tijd om even een rondje te gaan hardlopen. Na mijn werkdag had ik met een vriendinnetje afgesproken om samen te gaan eten. We bestelden een heerlijk biefstuk bij Loetje met frietjes, maar ik kan niet wachten om daar gewoon weer echt heen te gaan binnenkort.

Donderdag

Vandaag was het een heel regenachtige dag. Het kwam met bakken uit de lucht! Ik had een brainstorm afspraak voor Vrouwen die Fietsen en op dat moment kwam eigenlijk alles samen. We hebben hele mooie plannen voor 2021 en hopelijk steekt corona daar geen stokje voor. Het heeft in ieder geval te maken met ‘samen trainen voor een heel toffe uitdaging’. Als je interesse hebt of je bent benieuwd, volg dan vooral ons Instagramaccount. Dan blijf je op de hoogte!

Vrijdag

De laatste dag van mijn werkweek. Eigenlijk is vrijdag mijn vrije dag, maar ik wilde nog graag wat laatste dingen afmaken. Daarna trok ik mijn loopschoenen aan, want het was heerlijk weer om even door de duinen te rennen. Later op de dag kwam een vriendinnetje langs. We besloten om even naar het strand te rijden en daar een wandeling te maken. Wat een geluk met het strand zo dichtbij! In de avond kwam mijn broer eten met zijn vriendin en keken wij de serie La Forêt af (aanrader!).

Zaterdag

Zaterdag was niet mijn dag. Al vroeg in de ochtend reed ik naar Friesland, want mijn moeder was jarig. Het was heel fijn om haar even te kunnen zien. Eind van de middag was ik weer in Haarlem en had ik echt behoefte aan een wandeling in de natuur. We reden naar de Amsterdamse Waterleidingduinen en wandelden daar een route van 8 kilometer. Dat was echt even nodig, maar bleek niet de oplossing voor mijn hormonale gevoel.

Zondag

De laatste dag van de week was gelukkig weer ietsje beter. Ik besloot alleen maar te doen waar ik écht zin in had. Dit betekende een duurloop over het strand. Uiteindelijk liep ik sinds een lange tijd weer eens 19 kilometer. Heerlijk! Daarna lunchten we uitgebreid met gepocheerde eitjes, avocado en zalm. ’s Middags schreef ik wat gedichtjes, las ik in een boek, speelden we een spelletje Ticket To Ride en aten we zelfgemaakte Pompoensoep met stokbrood en lekkere hapjes. Het was een fijne zondag!

Hoe was jouw eerste volledige week van 2021?