7 dec 2020 | Dagboek

Dagboek: fotoshoot & Sinterklaas

December is begonnen en stiekem tel ik al af naar kerst. Na de verhuisdrukte en volle werkdagen heb ik echt behoefte aan even niks. De afgelopen week stond in het teken van werk, een leuke shoot voor LINDA meiden en een coronaproof pakjesavond.

Maandag

Na wat uurtjes achter mijn laptop besloot ik om een rondje te gaan rennen. De voorspelling was namelijk dat het later op de dag behoorlijk zou gaan regenen. Voor de buien was ik weer thuis. Aan het eind van de middag liep ik (alsnog door de regen) even het centrum van Haarlem in voor een aantal sinterklaascadeautjes. Lekker rustig op de maandagmiddag!

Dinsdag

Dinsdagochtend begin ik altijd met mijn werkzaamheden voor Coachfinder. Daarna stelde ik voor aan mijn vriend om alvast een kerstboom in huis te halen. Het leek me handig om dit niet in een weekend te doen, gezien de drukte. Op dinsdagochtend was het lekker rustig en hadden we ook nog genoeg keus! We kochten een prachtige boom en meteen haalde ik wat lichtjes en ballen om de boom verder te versieren. ’s Avonds hadden we totaal geen zin om te gaan koken. We bestelden bij Bistrobar Indonesia en dat bleek een goede keus. Heerlijk eten!

Woensdag

Na wat werk trok ik mijn fietskleding aan. Het was koud, maar droog en ik wilde heel graag een ritje door de duinen maken. Na twee uur was ik voldaan weer thuis. De rest van de middag knutselde ik aan mijn website en aan het nieuwe project dat binnenkort live gaat.

Donderdag

Eerlijk gezegd heb ik geen idee waar ik overdag mee bezig ben geweest. Volgens mij heb ik het huis opgeruimd en schoongemaakt. Daarna had ik nog een afspraak over Vrouwen die Fietsen en verstuurde ik wat pakketjes. ’s Avonds kwam er een vriendinnetje bij me eten. We maakten een heerlijke borreltafel met lekkere kaasjes, toastjes, snacks uit de Airfryer en groente met dip. Daarna keken we een de film Bridget Jones’s Baby. Deze films zijn altijd leuk om te kijken, maar wel jammer dat Renée zo veranderd is.

Vrijdag

Yes! Vrijdag! Het is mijn favoriete dag. Ik werkte nog even een uurtje en trok daarna mijn hardloopschoenen aan. Er was nog net tijd voor een klein rondje door de duinen, voordat ik naar Amsterdam zou gaan. Daar had ik in de middag namelijk een shoot voor LINDA meiden. Het was een hele leuke middag en het eindresultaat is in februari te zien in het blad.

Na de shoot liep ik nog even door Amsterdam. De stad is zo leuk versierd in december met alle lichtjes! ’s Avonds ging ik eten bij een vriendinnetje in Amsterdam samen met een vriendin uit Utrecht. We maakten een kaasfondue, dronken er een heerlijke wijn bij en genoten van leuke gesprekken. De tijd vloog voorbij en rond middernacht was ik pas weer terug in Haarlem.

Zaterdag

Na een onrustige nacht trok in in de ochtend mijn hardloopschoenen aan. Het was een prachtige ochtend dus ik wilde heel graag een lange duurloop door de duinen gaan maken. Dat bleek een heel goed idee. Het had een beetje gevroren en dit zorgde voor zo’n mooie aanslag op de grond. Na 19 kilometer was ik thuis. Nog snel haalde ik in de stad wat laatste sinterklaascadeaus en daarna stapten wij in de auto naar Friesland. Daar vierden we in de avond Sinterklaas met mijn ouders.

Zondag

Ik sliep uit tot 8:00 en ja dat is lang voor mij! Ik merk aan alles dat ik heel erg toe ben aan vakantie, of in ieder geval een paar vrije dagen. Helaas gaat dat op dit moment nog even niet lukken. Er staan nog wat campagnes gepland, een paar fotoshoots en moet ik nog voor andere bedrijven wat werkzaamheden doen. Daarom pakte ik zondag wat extra rust. We genoten van een ijskoude wandeling door de Kennemerduinen, lunchten uitgebreid met roerei en verse jus en deden we interieurinspiratie op bij Loods5. Het was een fijne zondag!

Nog twee drukke weken en dan neem ik even vrij! Morgen en woensdag heb ik een fotoshoot staan, waarvoor ik ook twee nachten in een hotel zal slapen. Druk, maar ook erg leuk! Dat lezen jullie volgende week in mijn dagboekje. Fijne week!