7 sep 2020 | Dagboek

Dagboek: veel afspraken & W100

Na mijn weekje Italië mocht ik thuis weer aan het werk. Het was een drukke en volle week met lekker veel (sociale) afspraken. De week sloot ik af met een super leuke rit, tijdens de W100, samen met mijn team van Vrouwen die Fietsen.

Maandag

De week begon ik vol energie. Sinds kort heb ik een nieuwe ochtendroutine en dat bevalt me heel goed. Na het bijwerken van mijn mailbox en een hardlooprondje moest ik bloed laten prikken. Dit is om te checken of ik nergens tekorten heb. Door het vele sporten de afgelopen maanden ben ik wat afgevallen en mijn doel is nu om weer terug te gaan naar een gezond en sterk lichaam.

Na het prikken werkte ik verder in een koffietentje vlakbij mijn huis. Ik vind het fijn om af en toe even van werkplek te wisselen. Hele dagen alleen vanuit huis werken vind ik niet zo fijn. In Haarlem ga ik dus zeker weer op zoek naar een leuke en gezellige werkplek met meerdere ondernemers. Mocht je toevallig iets weten? Ik hoor het graag!

Dinsdag

Dinsdag werkte ik in de ochtend vanuit een koffietentje samen met een vriendin. ’s Middags ging ik naar Utrecht, want ik had afgesproken om te gaan eten met een goede vriendin. Ook liet ik, na ongeveer negen maanden, mijn piercings uit mijn oren (tweede gaatje) halen. Nu kunnen er eindelijk normale oorbellen in. Yes!

We aten bij Waku Waku in Utrecht waar de gehele kaart vegan is. Aanrader! Het eten was heel lekker, maar eerlijk gezegd vond ik het wel prijzig voor de hoeveelheid.

Woensdag

Op woensdagochtend reed ik wederom naar Utrecht. Deze keer had ik een werkgerelateerde afspraak, want ik mocht weer model staan voor Ingeklikt! Helaas kan ik nog niks laten zien van de shoot, want de collectie is voor 2021 en mag dus nog niet getoond worden. Ik kan wel alvast verklappen dat er weer prachtige wielerpakjes tussen zitten.

’s Middags had ik een gesprek met mijn therapeut en daarna was ik wel even klaar voor de dag. Ik wandelde met mijn vriend nog een rondje door Amsterdam en we regelden ’s avonds van alles voor ons nieuwe huis. Heerlijk om mee bezig te kunnen zijn!

Donderdag

Donderdag was het op en top herfst. De hele dag heeft het geregend. Toch ging ik de deur uit voor een klein hardlooprondje. Eenmaal weer thuis zette ik de kaarsjes aan en was ik lekker productief aan het werk. Zo verstuurde ik de tasjes die massaal besteld werden bij Vrouwen die Fietsen. Ze waren al binnen een dag uitverkocht! Mocht je nog interesse hebben in een tas, laat het dan even weten. Er komen mogelijk nieuwe tasjes aan. Ook hebben we nu exclusieve designs in onze webshop die besteld kunnen worden. Binnenkort als print, maar nu alleen digitaal om zelf te printen.

Vrijdag

Vrijdag was het gelukkig veel beter weer. Ik begon de dag samen met een vriendin met Wake Up Flow bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Wat een heerlijk begin van de dag! Sinds kort heb ik een abonnement bij OneFit en kan zo overal lesjes proberen. Ideaal! Na de yoga werkte ik vanuit huis en in de middag stapte ik eindelijk weer eens op mijn racefiets. Ik wilde wat hoogtemeters maken voor de Alpentocht én ik vond dat ik nog even moest tinfietsen voor de W100 die gisteren plaatsvond. Vrijdagavond reed ik naar Zeist om bij een vriendinnetje te eten. Na het eten haalden we ijs en wandelden we door het bos. Dat was een fijne afsluiting van de dag.

Zaterdag

Na een korte yogasessie vanuit huis en een rondje hardlopen, stapte ik voor de vierde keer deze week in de auto om naar Utrecht te gaan. Samen met twee vriendinnen ging ik lunchen en spelletjes spelen. Een heerlijke zaterdag! Bij thuiskomst in Amsterdam probeerden mijn vriend en ik voor het eerst de heerlijke falafel van Kauffmann in Amsterdam. We wilden hier altijd nog eens heen, nu we nog in Amsterdam wonen, en dit was een geschikt moment. Natuurlijk keken we daarna de eerste aflevering van Wie is de Mol. Kijk jij ook?

Zondag

De laatste dag van de week was zeker niet de minste! De W100 van Rapha stond namelijk gepland. Heel de week gaf mijn weer app een regenachtige dag aan, maar gelukkig scheen het zonnetje volop toen ik naar buiten stapte. Samen met Iris en Bette reed ik naar de start in Diemen. Daar verzamelden we met de rest van ons Vrouwen die Fietsen team om vervolgens de route van de W100 te rijden.

De route was ontzettend mooi, maar bestond ook uit veel onverharde stukken. Door de regen van afgelopen tijd lagen er veel plassen en dit resulteerde in vieze kleding, fiets en schoenen. Het was er niet minder gezellig door! De 100 kilometer van de W100 vloog voorbij en na afloop dronken we nog wat bij de finish. Wat ben ik blij en dankbaar voor deze leuke groep vrouwen die voor mijn mooie platform willen schrijven.

Eenmaal thuis was ik moe, maar ontzettend voldaan en genoot ik met mijn vriend nog van een welverdiend drankje en bitterballen op het terras. ’s Avonds hadden we geen zin meer om te koken en aten we dus allerlei borrelhapjes: serranoham, blokjes oude kaas, groente met hummus dip, maiskolf en stokbrood met smeersels. Met pepernoten en een theetje genoten we vervolgens van de nieuwste aflevering van Undercover en lagen we al ruim voor 22:00 in bed. Ik was kapot!

Het was een geweldige week en ook komende week staan er weer heel veel leuke dingen op de planning! Let’s go!