20 jul 2020 | Dagboek

Dagboek: drukte & gravelen

Het was een pittige week, maar ook een hele leuke. Ik had veel afspraken ingepland én een actief weekend. Gelukkig plande ik ook een avond bingewatchen in en keek ik bijna in één keer alle afleveringen van ‘De Bachelorette’.

Maandag

De week begon voor mij met een aantal afspraken. Het was ineens heerlijk weer en besloot daarom spontaan om in de middag een mooie tocht te gaan fietsen. Ik ging op zoek naar mooie gravelpaden in de buurt van Amsterdam, maar dat bleek lastiger dan gedacht. Ik strandde op wandelpaden in Zuid-Kennemerland en dat was niet de bedoeling. Gelukkig zijn de fietspaden door de duinen ook prachtig, ondanks dat het verhard is.

Dinsdag

Het was iets minder mooi weer en dat kwam goed uit, want ik begon met een nieuwe freelance opdracht! Daarvoor had ik een afspraak bij WPG Media in Amsterdam. Super leuk! Later zal ik hier wellicht iets meer over vertellen. Na mijn werkdag trok ik mijn hardloopschoenen aan voor een lekkere duurloop en ’s avonds plofte ik moe, maar voldaan op de bank. Ik begon aan ‘De Bachelorette’ en voordat ik het wist had ik de eerste vier afleveringen gekeken. Dit soort programma’s zijn zo heerlijk! Nog meer liefhebbers?

Woensdag

Woensdag stond in het teken van sociale afspraken. Al om 9.00 ging ik een rondje wandelen met een vriendin in Amsterdam. Later op de dag dronk ik een koffietje bij mijn broer en zijn vriendin en ’s avonds had ik afgesproken met twee vriendinnen om in Utrecht te gaan eten. Zoveel afspraken op één dag is na corona toch wel weer even wennen! Tussen de afspraken door liep ik trouwens nog een rondje net buiten Amsterdam en daar kwam ik deze prachtige beesten tegen. Ik moest natuurlijk even stoppen om er een foto van te maken.

Donderdag

Donderdag had ik een moeilijke dag. Hierover zal ik later ook nog iets uitgebreider schrijven. Na een pittige ochtend, in strijd met mezelf, ging ik eindelijk onze parkeervergunning ophalen in Amsterdam. In de avond ging ik bij een vriendinnetje in Zeist langs. Omdat het nog lekker weer was, besloten we een mooie boswandeling te maken. Dat was heel fijn na zo’n dag.

Vrijdag

Vrijdag stapte ik ’s ochtends op de fiets voor wederom een mooie tocht door de duinen. Het was lekker rustig en ik genoot van de natuur om me heen. ’s Middags reed ik naar Utrecht, want ik had een afspraak bij mijn kapper staan. Ik ga altijd naar Hairmonk, maar sinds kort is ook Felicia daar aan het werk. Dit keer had ik een afspraak met haar en ze heeft mijn haar prachtig gekleurd. Zo blij mee! ’s Avonds kwam mijn vriend naar Utrecht, want we waren uitgenodigd om bij ’t Taphuys in Utrecht te komen eten (en tappen natuurlijk). We zaten op het prachtige terras op de Mariaplaats. Dit was een heel goed begin van het weekend!

Zaterdag

Zaterdag was het gravelday! Samen met mijn vriend ging ik weer een dagje fietsen. Dit keer kozen we voor een route van 70 kilometer rondom Hilversum en Bussum. Het was echt geweldig! Bijna alles was onverhard en we reden over de mooiste heide en door de bossen. Echt een aanrader! Volgens mij ben ik echt helemaal om en verkies ik gravelen echt boven fietsen op het asfalt.

Zondag

De laatste dag van de week, maar zeker niet de minste. In de ochtend ging ik hardlopen en ’s middags vertrokken we naar Arnhem. We wandelden even door de stad en gingen bij familie langs. Toen we ’s avonds weer thuis kwamen, maakten we een lekker diner en keken we de rest van de afleveringen van ‘De Bachelorette’. Het was een fijne week!

Heb jij ook een fijne week achter de rug?