29 mei 2020 | Favorieten

5 x favoriet in mei

Niet te geloven dat we alweer bijna drie maanden in deze coronatijd leven. Enerzijds vliegt de tijd voorbij, maar aan de andere kant voelt het soms nog steeds alsof ik op pauze leef. Herkenbaar? Wel had ik een aantal fijne momenten en dit deel ik graag in deze ‘5 x favoriet’ van mei.

1. Vakantie in eigen land

Vorig weekend besloten mijn vriend en ik er even tussenuit te gaan. We zochten tevergeefs naar een gezellig en vooral betaalbaar huisje in de natuur. Toen stuitten we op een safaritent bij Arcen in Noord-Limburg. Ten eerste leek die omgeving ons erg mooi, ook om te fietsen. Ook was zo’n tent de ideale verblijfplaats. Je bent lekker veel buiten en je hebt je eigen sanitair. Het was een heel fijne mini vakantie in eigen land.

2. Sociaal op afstand

Aangezien er steeds meer versoepelingen komen, zie ik ook steeds iets meer vrienden en familie (nog steeds op voldoende afstand). Wandelen, varen, picknicken of samen sporten heb ik alweer een aantal keren gedaan. Het is zo fijn om weer wat vaker mensen te kunnen zien en spreken. Hopelijk gaat het vanaf 1 juni ook goed met de horeca, zodat ik ook daar weer wat vaker met vrienden of familie kan afspreken. Dat mis ik toch wel!

3. Fietsrondjes

De afgelopen maand heb ik ontzettend veel fietskilometers gemaakt. Ik merk dat ik het steeds gemakkelijker wordt om langere afstanden te fietsen. Natuurlijk is het wel jammer dat je niet gericht kunt trainen voor een doel. Ik zou het heerlijk vinden om een toffe berg te gaan beklimmen in het buitenland of een prachtige lange tocht te gaan maken. Helaas zit dat er nog even niet in. Ook de Alpentocht is namelijk onlangs afgelast. Iets waar ik niet heel verbaasd over ben, want ik verwachtte al dat in september evenementen niet mogelijk zijn. Wel wordt er gezorgd voor een leuk alternatief. Ook ben ik zelf aan het nadenken over een leuke fietschallenge in Nederland. Heb jij nog een leuk idee voor mij?

4. Rummikub

Mijn favoriete spelletje om te spelen! Sinds corona speel ik wekelijks Rummikub met mijn vriend en het blijft leuk. Zo grappig dat je door corona ook weer heel andere en nieuwe dingen ontdekt, zoals dit soort spellen. Welk spel speel jij graag?

5. 100.000 volgers

Nooit had ik verwacht dat ik zoveel volgers zou krijgen op Instagram. En heel eerlijk gezegd vind ik het ook niet zo belangrijk. Ik vind het veel belangrijker dat ik kan doen wat ik leuk vind en dat mijn volgers mij met veel plezier volgen, of dat er nou 10 of 100.0000 zijn. Natuurlijk is het wel heel bijzonder dat er zoveel mensen zijn die mij graag volgen. Om het te vieren heb ik gisteren een leuke winactie online gezet. Je kunt nog meedoen!

Dit waren mijn favorieten in mei. Hopelijk komen er in juni weer een aantal mooie en fijne momenten voorbij.