20 apr 2020 | Dagboek

Dagboek: challenge & spanning

De komende tijd ga ik gewoon nog even door met het delen van mijn weekoverzicht. Hoewel de weken nog steeds niet heel boeiend zijn, heb ik toch weer een en ander meegemaakt. Benieuwd wat ik heb gedaan? Je leest het hier!

Maandag

Vorige week maandag was het tweede paasdag. Het weer viel een beetje tegen, maar ik genoot wel van een fijn hardlooprondje. Verder ruimden we wat op in huis en maakte ik ’s avonds een heerlijke Poké Bowl! Omdat ik iedere keer veel vragen erover krijg, deel ik nogmaals wat ik erin doe. Sushirijst (koken volgens verpakking), rauwe zalmfilet (gemarineerd in mayonaise en sojasaus), avocado, komkommer, sojaboontjes en mango.

Dinsdag

Dinsdag had ik echt zo’n maandaggevoel. Ik reed naar Utrecht om wat dingen te regelen. Vanaf 1 mei woon ik namelijk in Amsterdam en dat betekent dat ik komende dagen weer druk ben met verhuizen. Het wordt mijn derde verhuizing in een jaar, maar misschien wel de makkelijkste! Daarnaast is het ook een gekke tijd om te verhuizen, maar ik vind het best leuk om er nu mee bezig te zijn.

Woensdag

Woensdag begon ik weer met een rondje hardlopen door Amsterdam. Later op de middag stonden er wat afspraken gepland. Zo gingen we weer op huizenjacht en mochten we een huis in Haarlem bezichtigen. Ook een gesprek bij onze hypotheekadviseur kon veilig op afstand. We kregen zoveel informatie dat ik aan het eind van de dag knallende koppijn had en alleen maar op de bank wilde liggen.

Donderdag

Op donderdag was weer heerlijk weer en had ik een challenge voor mezelf bedacht. Overdag fietste ik 50 kilometer in mijn eentje. Aan het eind van de dag deed ik ditzelfde rondje met mijn vriend. Zo tikte ik de 100 kilometer op een dag aan. Veel mensen vroegen of dit niet veel zwaarder was dan 100 kilometer in één keer. Misschien wel, maar ik vond het wel leuk om het zo eens op te delen. Tussendoor werkte ik aan mijn nieuwe platform en regelde ik wat zaken rondom het verhuizen.

Vrijdag

Vrijdag was een hele gekke dag. We deden een bod op een huis, waardoor ik de hele dag in spanning zat. Om mijn hoofd te kalmeren liep ik een rondje door het Amsterdamse bos, maar ik kon me daarna nauwelijks op mijn werk concentreren. Gelukkig hakte ik wel wat knopen door wat betreft Vrouwen die Fietsen. Het team is bekend! Aan het eind van de dag hadden we een vrijdagmiddagborrel met vrienden op afstand en ’s avonds keken mijn vriend en ik naar Kalifat. Dit is echt een hele spannende serie op Netflix. Aanrader!

Zaterdag

Zaterdag liep ik een rondje langs de Lange Bretten in Amsterdam. Het is echt mijn favoriete duurloop omgeving geworden! Later op de dag kocht ik een lief plantje in Amsterdam en haalde ik koffie met een vriendin. We wandelden op afstand een klein rondje. Aan het eind van de middag begonnen mijn vriend en ik weer eens aan een puzzel en gingen we verder met de serie Kalifat.

Zondag

Wat een wind! ’s Middags stapte ik op de fiets om een rondje van 80 kilometer ten noorden van Amsterdam te maken. Het was hetzelfde rondje als een week eerder. Ik was zo blij dat mijn vriend mijn kopman wilde zijn! Met de wind in de rug fietste het overigens heerlijk. Met ruim 29 kilometer per uur gemiddeld was ik dan ook wel tevreden. We sloten de dag af met een borrel en Boer Zoekt Vrouw.

Komende week ga ik de eerste spullen van Utrecht naar Amsterdam verhuizen. Om het even duidelijk te maken: ik ga bij mijn vriend wonen. Van daaruit gaan we verder op huizenjacht zodat we hopelijk binnenkort ook een huis kunnen kopen. Een fijne week allemaal!