27 nov 2019 | Favorieten

5 x favoriet in november

De maand is bijna voorbij en dat betekent dat ik weer mijn favorieten voor jullie op een rijtje heb gezet. Deze maand ontdekte ik een interessante podcast en dat luisterde ik met mijn nieuwe Jabra Elite 85H! Verder probeerde ik een nieuwe sport uit en ontdekte ik een fijne spot om te borrelen in Utrecht. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

1. Nieuwe werkplek

Sinds 1 november huur ik weer een werkplekje bij Hashtag Workmode! Dit deed ik in Groningen vorig jaar ook al, maar in Utrecht twijfelde ik eerst om dit op te pakken. Toch miste ik het ontzettend! Ik huur nu zelfs drie dagen per week. Ik vind het heel fijn en inspirerend om samen met anderen te werken en ook natuurlijk om mijn netwerk met ondernemende vrouwen uit te breiden. Je leert heel veel van elkaar en je kunt elkaar ook weer verder helpen. Zo blij dat ik deze stap heb gezet!

2. Connect & Grow podcast

Yvonne van Haastregt heeft sinds kort een interessante podcast gemaakt, genaamd Connect & Grow. Per toeval kwam ik bij deze podcast terecht, maar ik was meteen enthousiast. Ik herken me (helaas) heel erg in haar struggles met obsessief eten en dwangmatig sporten. Dit is dan ook de reden dat ik graag luister naar haar ervaringen, maar ook haar kijk op voeding en het lichaam.

3. Jabra Elite 85H

De podcast luister ik vervolgens heel graag met een goede koptelefoon en sinds kort is deze Jabra Elite 85H in mijn bezit. Nooit eerder mocht ik een koptelefoon proberen met zulke fijne functies. Zo maak ik heel graag gebruik van de noise cancelling. Vooral nu ik weer een werkplek huur met anderen, is het fijn om af en toe de omgevingsgeluiden niet te horen. Op deze manier kan ik me bijvoorbeeld heel goed focussen op het schrijven van een artikel. Daarnaast gaat de batterij erg lang mee, waardoor je niet zo snel met een lege koptelefoon te maken hebt. Tot slot vind ik het super handig dat de muziek automatisch pauzeert als je de koptelefoon afzet. Zet je vervolgens de Jabra Elite 85H weer op, dan gaat de muziek gewoon weer verder. Ideaal! Zeker een favoriet van de afgelopen maand.

4. BMX ervaring

Afgelopen week was ik aanwezig bij een tof event van Red Bull. Vooraf wist ik niet wat we zouden gaan doen, maar bij aankomst bleek al snel dat het met BMX te maken had. We waren namelijk bij de Area 51 in Eindhoven. Dat is een ontzettend groot indoor skatepark, waar je dus genoeg ruimte hebt om te BMXen. We kregen een clinic en mochten dus lekker veel oefenen op de BMX. Ik vond het zo tof om te doen! De laatste challenge was het springen in een schuimbak. Heel eng, maar blij dat ik het heb gedaan!

5. Taphuys Utrecht

Tot slot was ik begin november uitgenodigd voor de opening van het Taphuys in Utrecht. Dit nieuwe concept is vooral een leuke tip voor een avondje borrelen met vrienden, familie of collega’s. Je kunt er namelijk je eigen bier en wijn tappen! Er is keuze uit 64 soorten wijn en 68 soorten bier. Na de geslaagde opening met mijn schoonzusje ben ik ook nog een keer wijntjes gaan drinken met mijn vriend. Ik vind het echt een leuke aanvulling op de horeca in Utrecht!

Dit waren mijn favorieten van november. Gebruik jij ook een koptelefoon? En kende jij het Taphuys al?

*Dit artikel is in samenwerking met Coolblue tot stand gekomen.