30 okt 2019 | Favorieten

5 x favoriet in oktober

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favorieten van de maand heb gedeeld. Oktober was een maand waarin ik zoveel leuke momenten heb beleefd en mooie producten heb ontdekt. Zo was ik een paar dagen in Spanje en ontving ik van Protest een gave ski jas en muts! Benieuwd waar ik nog meer heel blij van werd? Ik deel het in dit artikel.

1. Benidorm

Halverwege oktober mocht ik op uitnodiging van Visit Benidorm een paar dagen verblijven in het Spaanse Benidorm. Het was een heel gave persreis, waar ik al een vlog van online heb gezet. De bedoeling van de persreis was vooral om te laten zien dat Benidorm meer is dan alleen een verzameling bejaarden. Zo stond er een pittige hike van 8 kilometer op ons programma en gingen we waterskiën, jetskiën en duiken! We waren met een heel gezellige groep en ik heb echt genoten van het heerlijke weer en de gave activiteiten.

2. Halve marathon van Eindhoven

Eindelijk liep ik weer eens een halve marathon! Wauw! Dat was echt lang geleden. Ik koos ervoor om de halve van Eindhoven te lopen, omdat dit een snel en makkelijk parcours was en ik hierdoor de mogelijkheid kreeg om te zien waar ik momenteel sta qua fitheid. In dit raceverslag schrijf ik al uitgebreid over hoe deze halve marathon is verlopen. Ik liep uiteindelijk 1.30.33 en dat had ik nooit verwacht! Is die overtraindheid dan echt voorbij? Dat zou heel fijn zijn. Een hoogtepunt van de maand!

3. Skikleding

Afgelopen maand ontving ik nieuwe skikleding voor de wintersport van Protest! Het skiseizoen gaat alweer beginnen en ik word daar zo blij van. Hoewel ik niet eens zeker weet of er dit jaar een wintersportreis in zit, want het wordt lastig plannen met mijn hardloopdoelen. Daarover vertel ik vrijdag meer! Toch was ik blij verrast met deze toffe items van Protest! Ik kreeg deze gave Protest ski jas toegestuurd en een mooie bijpassende muts. Ook zag ik online dat ze hele mooie skibroeken voor dames hebben. Vooral de items met printjes trekken meteen mijn aandacht. Protest heeft trouwens niet alleen voor vrouwen, maar ook voor de heren leuke skikleding, zoals deze jassen en skibroeken voor mannen. Nu ga ik zeker weten een wintersportvakantie plannen!

4. Nominatie VIVA400

Op de valreep is dit ook een hoogtepunt van de maand en misschien wel van het jaar! Ik ben genomineerd voor de VIVA400. Dit is een lijst met 400 vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Zo omschrijft VIVA het zelf:

Op 12 december reikt VIVA voor de twaalfde keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is hét platform en netwerk van en voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratie voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken. Zoals elk jaar zijn er weer 400 vrouwen genomineerd. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een geslaagde eigen business zijn gestart of een bijzondere prestatie hebben neergezet. Kortom: succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken.

Wat een enorme eer om hier tussen te mogen staan! Je kunt (tot en met 2 december) op mij stemmen via deze link! Voel je niet verplicht, maar ik zou het natuurlijk wel heel leuk vinden!

5. Verhuizing

Tot slot ook nog een redelijk grote verandering in mijn leven: ik ga weer verhuizen! Natuurlijk ben ik op 1 april van dit jaar al van Groningen naar Utrecht verhuisd. Echter had ik toen best veel moeite met het zoeken en vinden van een huis en kwam ik uiteindelijk in Leidsche Rijn terecht. Inmiddels weet ik iets beter wat ik leuke wijkjes in Utrecht vind en ik mis het wonen in het centrum ook heel erg. Daarom heb ik ervoor gekozen om iets kleiner en centraler te gaan wonen. Per 1 november huur ik een appartementje in het centrum en het is zo mooi! Ik kan niet wachten om eind deze week de sleutel te krijgen en mijn spulletjes te gaan verhuizen.

Overmorgen is oktober echt voorbij en begint een nieuwe maand. Op 1 november ga ik eindelijk bekendmaken, waar ik al maanden mijn mond over houd. Ik mag dan namelijk vertellen wat mijn volgende hardloopdoel gaat worden. Houd mijn blog vrijdag dus zeker in de gaten!