28 okt 2019 | Persoonlijk

Mijn week #43

Het was een sportieve week met veel sociale afspraken! Ik sloot twee nieuwe huurcontracten af en ik ging eindelijk weer een keertje fietsen. Ben je benieuwd welke trainingen ik afgelopen week heb gedaan en welke huurcontracten ik afsloot? Ik deel het in dit artikel!

Maandag

De week begon ik in Amsterdam. Daar had ik afspraken en ik werkte een paar uurtjes vanuit het huis van mijn vriend. Het was ontzettend regenachtig weer. Toen het net even droog was, trok ik mijn hardloopschoenen aan voor een klein en snel rondje. Ik liep heel gemakkelijk en dat resulteerde in een snelle 10 kilometer door het Vondelpark. ’s Avonds at ik met een vriendin bij Loetje.

Dinsdag

Dinsdagochtend werkte ik weer vanuit Amsterdam en ging ik in de middag langs bij mijn sportpsycholoog. Sinds afgelopen zomer heb ik daar af en toe een gesprek om wat dingen op een rijtje te krijgen. Niets ernstigs, maar gewoon om mezelf te ondersteunen bij bepaalde dingen. Verder deed ik nog een looptraining van 7 kilometer. Ik ging terug naar Utrecht en ik sprak af om met een andere vriendin te gaan eten. We kozen voor een gezonde maaltijd bij SLA. Dit heb ik helemaal ontdekt sinds ik in Utrecht woon. Ideaal!

Woensdag

Woensdag begon ik de dag met een hardlooptraining. In totaal liep ik 15 kilometer met aan het eind 5 pittige versnellingen. Heerlijk! ’s Middags had ik een afspraak in Utrecht bij Hashtag Workmode. Als je me langer volgt, weet je dat ik in Groningen daar ook een kantoorruimte huurde. Ik vond dat zo tof en inspirerend. Gelukkig zit in Utrecht ook een heel mooi kantoor van Hashtag Workmode en afgelopen woensdag ging ik even een kijkje nemen. Inmiddels heb ik besloten om daar per november drie dagen per week te gaan werken. Ik heb dus een nieuw kantoor! Yes! Woensdagavond kwam er nog een vriendinnetje bij me eten. Wat er op het menu stond? Zelfgemaakte pizza met een lekker Italiaans wijntje.

Donderdag

Donderdag deed ik een duurloop van 70 minuten. Het was zo lekker hardloopweer! Ik ben echt dol op hardlopen in de herfst. De rest van de dag was ik druk met het schoonmaken van mijn huis. Op Instagram had ik het al aangegeven, maar ik ga weer verhuizen! Vanaf 1 november heb ik een woning in het centrum van Utrecht en daar ben ik heel blij mee. Mijn eigen appartement wordt dus weer verhuurd en donderdagmiddag waren er bezichtigingen. Die flinke schoonmaakbeurt was dus wel nodig.

Vrijdag

Vrijdag begon ik met een rondje hardlopen van een uur. Ik liep precies 12 kilometer! Daarna pakte ik mijn tas om naar Amsterdam te gaan. Ik zou gaan lunchen met een vriendin, maar vlak voordat ik de deur uit wilde gaan, bleek er geen trein te rijden. Er waren twee aanrijdingen geweest met een persoon. Altijd heftig om te lezen, maar ook jammer dat mijn lunchafspraak niet door kon gaan. Ik bleef dus nog een paar uurtjes thuis werken en vertrok vervolgens om 15:00 (met racefiets) alsnog naar Amsterdam. Ik werkte daar vanuit een cafe totdat mijn vriend klaar was met werken. ’s Avonds gingen we naar de film Joker in de Filmhallen. Echt een aanrader!

Zaterdag

Eigenlijk was het plan om op zaterdag te gaan fietsen, maar het waaide zo hard! Dit idee hebben we dus verplaatst naar zondag. Zaterdagmiddag liep ik nog wel een rondje door het Vondelpark van 11 kilometer en de rest van de middag slenterden we door Amsterdam. Het was heerlijk weer! We ploften neer op een terrasje en bestelden een wijntje, biertje en grote portie nacho’s. ’s Avonds maakten we nog heerlijke pita’s met falafel. Het was een fijne dag.

Zondag

Zondag ging ik eindelijk weer eens fietsen! Het was alweer heel lang geleden. Natuurlijk had ik bij het Gardameer nog wel op de mountainbike gezeten, maar mijn Canyon was al sinds de Alpentocht niet meer aangeraakt. Ik was dan ook benieuwd of ik een beetje power in mijn benen zou hebben. Het was redelijk fris om te fietsen en ook waaide het best stevig. Gelukkig had ik me goed gekleed tegen de kou en het was dan ook heerlijk om te fietsen! We maakten een rondje langs Zandvoort van 66 kilometer. De week sloten we af met vegetarische gado gado en natuurlijk Expeditie Robinson.

Het was een heerlijke week met veel sociale afspraken en lekkere trainingen. Komende week wordt ook druk! Ik ga namelijk eind deze week verhuizen. Naast het verhuizen hoop ik ook wat trainingen te kunnen doen en moet ik natuurlijk gewoon werken. Fijne week, lieve volgers!