16 sep 2019 | Persoonlijk

Mijn week #37

Het was weer een hele sportieve en overvolle week! Ik had een aantal belangrijke werkafspraken, begon met mijn nieuwe hardloopschema en genoot van veel gezelligheid. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Op maandag begon ik met een afspraak in Rijswijk bij TUI Nederland. Het was een belangrijke afspraak over een aankomende samenwerking. Daar hoop ik jullie binnenkort meer over te kunnen vertellen! De rest van de dag ging ik thuis aan de slag met campagnes voor de komende periode.

Dinsdag

Dinsdag werd ik ontzettend vroeg wakker en lukte het niet om verder te slapen. Ik had een looptraining op mijn schema en ik besloot deze dan maar meteen uit te voeren. Het was lang geleden dat ik zo vroeg de deur uit ging voor een intervaltraining, maar het was heerlijk! Vervolgens had ik een hele productieve dinsdag. Ik werkte vanuit een Starbucks vlakbij mijn huis en ik moest daar natuurlijk een Pumpkin Spice Latte bestellen. Het was mijn eerste van dit seizoen, maar ik kreeg er meteen weer herfstkriebels van.

Woensdag

Ik werkte de hele dag samen met een vriendinnetje, die ook ondernemer is. Dat is toch wel veel gezelliger werken dan alleen! ’s Avonds hadden we een etentje staan met een andere vriendin. We genoten van heel veel tapas en wijn in Utrecht.

Donderdag

De laatste tijd vind ik donderdag de perfecte dag voor een duurloop! Ook deze keer ging ik de deur uit voor mijn duurloop van 20 kilometer. Wat een heerlijke hardloopdag! Het was niet heel warm, maar wel lekker zonnig. De herfst is toch wel echt mijn favoriete hardloopseizoen!

Vrijdag

Vrijdagochtend vertrok ik al vroeg richting Friesland, want ik moest naar de tandarts. Vervolgens deed ik daar mijn eerste training van mijn nieuwe hardloopschema en reed ik daarna door naar Groningen. Ik liet mijn nagels doen bij Erika (no spon!). Inmiddels ben ik alweer een jaar vaste klant en enorm tevreden. Ik ben al van jongs af aan een nagelbijter en mijn handen zien er normaalgesproken niet zo mooi uit. Dankzij Erika heb ik altijd goed verzorgde handen en nagels. Natuurlijk rijd ik niet speciaal daarvoor naar Groningen, want ik kan het altijd wel combineren met andere afspraken. Zo ging ik vrijdagmiddag nog bij een vriendinnetje langs die daar ook woont.

Zaterdag

Ik bleef in Friesland slapen, want ook de volgende dag had ik met vriendinnen afgesproken. In de ochtend deed ik trouwens wederom een fijne hardlooptraining van mijn nieuwe schema. Later zal ik veel meer delen over dit nieuwe schema. Het bevalt tot nu toe in ieder geval al erg goed!

Zaterdagmiddag ging ik ook nog bij familie langs in Groningen en ik sloot de dag af met een BBQ bij mijn ouders. Zou dat de laatste zijn geweest van dit jaar? Het was in ieder geval nog heerlijk om buiten te zitten en te eten.

Zondag

Zondagochtend begon ik met een duurloop van 18 kilometer. De laatste kilometers waren zwaar, want ik had al ruim 90 kilometer gelopen deze week! Wow! Dat was iets meer dan ik van te voren had gepland. Meteen besloot ik om vandaag (maandag) een rustdag in te plannen.

Zondagmiddag ging ik door naar Amsterdam en daar sloot ik het weekend heel fijn af met wijn en bitterballen in het Vondelpark en Expeditie Robinson vanaf de bank. Wat een heerlijke week was dit!

Hoe was jouw week? Heb je ook genoten van het heerlijke nazomerweer? En vind jij de herfst ook zo’n fijn hardloopseizoen?