1 mrt 2019 | Favorieten

5 x favoriet in februari

Februari voelt toch altijd een beetje als mijn maand, omdat ik in deze maand jarig ben. Dit jaar vierde ik mijn verjaardag op een hele fijne plek, dronk ik (te)veel van eenzelfde drankje, droeg ik al korte broeken en kreeg ik hele fijne pakketjes thuisgestuurd. Ben je benieuwd naar mijn favorieten van de maand februari? Lees dan gauw verder!

1. Jarig zijn in Italië

Dit zou ik iedereen aanraden! Jarig zijn in Italië is sowieso een feestje. Ik mag dan in de winter jarig zijn, maar het was een prachtige dag. We hadden een strakblauwe lucht, een fijne zon, heerlijk eten én drinken. Daarnaast deed ik wat ik het allerliefste doe: de hele dag buiten zijn (op ski’s) en dan ook nog met mijn meest dierbare mensen om me heen. Wat wil je nog meer? Dit was de beste manier om 28 te worden.

2. Aperol Spritz

Eén van de drankjes waarvan ik vooral genoot in Italië was Aperol Spritz. In de zomer drink ik dit heel graag wanneer ik op het terras zit, maar ook op de piste gaat het er goed in. Aangezien ik naast rode wijn niet heel veel alcohol drink, is dit op warme en zonnige dagen altijd een goed alternatief voor rode wijn. Top!

3. Korte broeken in februari

Het is misschien niet een goed teken dat het in februari al zo ontzettend warm is, maar stiekem heb ik er (net als de rest van Nederland) heel erg van genoten. De eerste terrasjes ‘met zonder jas’ zijn een feit en ook mijn eerste trainingen deed ik in korte broek. Wat fijn! Hopelijk blijft het zonnetje de komende tijd in de buurt, want om nu weer terug naar het winterweer te schakelen, vind ik wel lastig. Ik ben klaar voor de zomer!

4. Sporthorloge test

Een tijdje geleden heb ik contact gehad met Polar over een samenwerking rondom de nieuwste sporthorloges. Deze week kreeg ik zowel de Polar Vantage M als V thuisgestuurd. Zo leuk dat ik deze twee horloges mag gaan testen! Mijn eerste training met de Vantage V heb ik al gedaan en mijn eerste indruk is goed. Er zitten zoveel verschillende functies op. Ik krijg via Instagram trouwens al heel veel vragen over mijn ervaringen, maar zo snel kan ik niet. Ik wil eerst een goede en uitgebreide test doen, voordat ik er iets over ga zeggen. Wel wil ik natuurlijk uiteindelijk een degelijke review (en vergelijking) gaan maken over de Vantage V en Vantage M. Heb je een specifieke vraag over de horloges? Stel deze dan hieronder in een reactie. Ik zal de vragen meenemen in de review.

5. Marathonschoen

Tot slot trainde ik deze week voor het eerst op mijn marathonschoen. Hoe deze ervaring is geweest, kun je in dit artikel al lezen. Ik ben echt zo benieuwd hoe het me zal vergaan tijdens de CPC op deze schoen. Zou ik mijn PR gaan verbreken? Natuurlijk is Boston voor mij het belangrijkste, maar dat duurt nog eventjes. De komende tijd blijf ik lekker trainen en stoom ik mezelf eerst klaar voor die halve marathon in Den Haag.

Dat was de maand februari al weer! Kom maar op met maart! Heb jij een vraag over de sporthorloges van Polar? Stel deze dan hieronder!