16 nov 2018 | Favorieten

5 x favoriet op vrijdag

Het is vrijdag en ik vond het weer eens tijd worden om een aantal favorieten van de afgelopen week met jullie te delen. Ik had best veel leuke dingen gepland en ik ontdekte favoriete producten. Ben je benieuwd wat? Ik vertel erover in deze 5 x favoriet op vrijdag!

1. Fitbit Charge 3

Afgelopen dinsdag was ik uitgenodigd voor een event ter lancering van de nieuwe Fitbit Charge 3. Ik kende Fitbit eigenlijk alleen van het testen van de Fitbit Versa een tijd geleden. Nu kreeg ik deze nieuwe versie van de Charge om mijn pols en ik moet toegeven dat ik nu al helemaal fan ben. Het meet echt alles wat je maar kunt bedenken en de bijbehorende app vind ik ook heel handig. Uiteraard komt er over een tijdje een uitgebreide review online. De ochtend van het Fitbit event was overigens echt heel leuk georganiseerd. We begonnen met een yogales van Milou. Vervolgens stond er een heerlijk (vegan) ontbijtje voor ons klaar en daarna werden we nog eens fysiek uitgedaagd tijdens een bootcamp van de Vondelgym. Het was een hele fijne ochtend!

2. Pepernotenproeverij

Afgelopen week kreeg ik het lekkerste perspakket ooit thuisgestuurd. Het was een doos vol met lekkere smaken van de Van Delft Pepernotenfabriek. Zo heb ik de smaken Truffel, Raspberry Cheesecake, Ruby Chocolade, Karamel Zeezout, Stroopwafel en Chocolade in huis. Ook zat er nog een erg leuk kookboek bij, waarmee je de lekkerste gerechten met pepernoten kunt bereiden. Zelf ben ik niet zo van het koken en bakken, maar het is natuurlijk altijd leuk om in huis te hebben. Ben jij ook zo dol op pepernoten? Wat is je favoriete smaak? Tot nu toe is truffel mijn absolute favoriet!

3. Babe, you got this

Sinds een aantal maanden is Japkejanneke.nl mijn eigen bedrijf en ben ik daar fulltime mee bezig. Ontzettend leuk! Omdat ik mezelf wil blijven ontwikkelen, ben ik heel erg bezig met wat ik doe en vooral waarom ik dat doe. In de zomer kocht ik het werkboek van ‘Babe, you got this’. Het is een heel handig werkboek waarin je allerlei vragen beantwoord over je onderneming en je eigen ontwikkeling. Het boek is trouwens voor alle ambitieuze vrouwen heel nuttig. Het gaat vooral over je persoonlijke ontwikkeling, het vinden van je passie, het formuleren van doelen en het vinden van de balans tussen werk en privé. Het is voor mij een heel handig handboek en naslagwerk. Het helpt me om keuzes te maken en opdrachten of campagnes aan te gaan. Hierdoor blijf ik bij mijn missie, visie en mijn kernwaarden. Echt een aanrader!

4. Cross

Misschien heb je er al iets over gelezen, maar afgelopen weekend liep ik mijn allereerste crosswedsrijdje. Ik vond het zo leuk om te doen! Het was wel zwaar en pittig, maar het gaf zoveel voldoening. Het is echt iets anders dan een wedstrijd op de weg. Ik genoot heel erg van de natuur en de intensiteit. Mijn volgende crossloop heb ik ook al gepland, want op zondag 25 november loop ik mee tijdens de Warandeloop. Wie zie ik daar?

5. Nieuwe looproutes ontdekken

De afgelopen dagen was ik in Utrecht, omdat ik hier wat afspraken had voor mijn werk. Dat betekende dat ik ook in een andere omgeving mijn looptrainingen zou doen. Gelukkig heb ik heel veel mooie looproutes ontdekt! Zo liep ik gisteren tijdens mijn duurloopje naar Kasteel de Haar en heb ik ook het Maximapark ontdekt. Vooral met deze mooie herfstdagen ziet dat er schitterend uit!

Ben je ook zo dol op de pepernoten van Van Delft? Wat is jouw favoriete smaak? En kende jij Fitbit al? Ik ben benieuwd!