31 okt 2018 | Favorieten

5 x favoriet in oktober

De maand oktober is bijna voorbij! Het was een hele speciale maand voor mij, want in de eerste week van oktober liep ik natuurlijk in Chicago. Je kunt dus vast wel raden wat één van mijn vijf favorieten is geweest de afgelopen maand. Ben je benieuwd waar ik nog meer van heb genoten de afgelopen maand? Ik deel het in deze favorieten van oktober!

1. Chicago Marathon

Natuurlijk staat deze met stip op één. Op zondag 7 oktober liep ik de Chicago Marathon in een nieuw PR! Wat een geweldig mooie ervaring is dit geweest. Met heel veel plezier kijk ik terug op deze dagen. Ik ben nog steeds heel erg aan het nagenieten.

2. Korte intervallen

Nadat ik mijn grote doel voor begin 2019 heb aangekondigd, wilde ik me eerst meer focussen op kortere afstanden. De komende maanden ga ik wat meer op snelheid trainen. Hiervoor wil ik wat kortere intervallen gaan doen en ik moet zeggen dat ik hier heel erg van kan genieten. Zo deed ik laatst snelle 400 meters op de baan en ik vond het heel leuk! Dat ga ik de komende maanden dus wat vaker doen, zodat mijn basissnelheid iets hoger wordt.

3. Echt herfst

Het is eindelijk echt herfst! Ik moet zeggen dat die harde wind en regen niet per se favoriet is, maar ik kan wel echt genieten van mooie, frisse herfstdagen. De afgelopen tijd hebben we al een paar mooie herfstdagen gehad en ik hoop dat er nog een aantal gaan komen.

4. Nieuwe looproutes ontdekken

Afgelopen maand heb ik op veel verschillende plekken hardgelopen. Zo was ik een paar keer in Friesland bij mijn ouders. Daarnaast is mijn broer pas verhuisd naar Utrecht en ik was een dagje in Den Bosch bij Mari. Wat is het toch leuk om nieuwe plekken hardlopend te verkennen!

5. Coachen 

Sinds september ben ik officieel naast het bloggen begonnen met coaching voor jongeren en volwassenen met eetproblemen. Dit doe ik zowel online als 1-op-1. Ik vind het heel fijn om iets te kunnen doen met mijn ervaringsdeskundigheid. Daarnaast heb ik orthopedagogiek gestudeerd en vier jaar lang als behandelaar gewerkt. Al deze ervaringen en kwaliteiten probeer ik te combineren en daarmee op mijn eigen manier coaching te bieden. Tot nu toe is dit dus zeker een favoriete bezigheid en het is helemaal fijn dat de eerste reacties zo positief zijn. Dat smaakt naar meer! Mocht je ook geïnteresseerd zijn in deze coaching, neem dan even een kijkje op mijn website.

Wat was voor jou favoriet in Oktober?  Vind je het ook zo leuk om nieuwe looproutes te ontdekken?