Mijn Sri Lanka plannen

Mijn Sri Lanka plannen

Wanneer jullie dit lezen, ben ik (als het goed is) net aangekomen op Sri Lanka. De komende drie weken zal ik, samen met twee vriendinnen, genieten van een fijne vakantie. Hoe gaat dit eruit zien? En wat kunnen jullie op mijn blog en mijn Instagram verwachten?

Van 14 juni tot en met 4 juli ben ik op vakantie naar Sri Lanka. Dat betekent dat ik lekker even ga genieten van een nieuwe omgeving, een nieuwe cultuur en van een fijn gezelschap. De afgelopen weken (en maanden) zijn voor mij best hectisch geweest. Ik heb knopen doorgehakt, keuzes gemaakt, nieuwe kansen gepakt en ik maak steeds opnieuw hele mooie dingen mee.

Zeker de afgelopen weken was ik veel van huis en onderweg naar mooie bestemmingen en leuke evenementen. Ik heb er zo van genoten en ik ben ontzettend dankbaar dat ik het mee mocht maken. Toch kosten dit soort reisjes en evenementen veel energie. Uiteindelijk staat er natuurlijk ook iets tegenover. Dat betekent dat ik na afloop hard aan het werk moest. Gelukkig is schrijven over dit soort dingen datgene wat ik het liefste doe.

Wat kun je verwachten?

Nu is het tijd om even afstand daarvan te nemen. Ik heb echt vakantie. Op mijn Instagram zal er weinig veranderen. Ik zal foto’s blijven posten en via mijn stories heel veel vakantiespam delen. Op Sri Lanka verwacht ik alleen iets minder tijd te hebben om te gaan hardlopen. Ik ga het natuurlijk wel proberen.

Op mijn blog zal iedere maandag en vrijdag een nieuw artikel online staan. In plaats van vier artikelen per week, plaats ik er tijdens mijn vakantie dus twee. Vanaf 4 juli zal ik weer mijn normale upload schema aanhouden. De artikelen die online komen zijn veel aangevraagde onderwerpen over bijvoorbeeld blessures, hardlopen op vakantie en een artikel met daarin de meest gestelde vragen over hardlopen en wielrennen.

Ik hoop dat jullie ze met plezier zullen lezen en natuurlijk mijn vakantie op Sri Lanka gaan volgen! Tot snel! 

4 Comments

 1. juni 15, 2018 / 10:25 am

  Wat heerlijk zeg! Sri Lanka staat hoog op mijn bucketlist, dus ik ben nu al benieuwd naar je foto’s en verhalen :) Heel veel plezier!

 2. Vin
  juni 16, 2018 / 7:33 pm

  Fijne vakantie. Geniet er volop van..

 3. juni 20, 2018 / 4:23 pm

  Hele fijne vakantie….veel plezier! Geniet ervan!!

 4. juni 20, 2018 / 4:26 pm

  Hele fijne vakantie, heel veel plezier en geniet ervan!

  Soms is het goed om de focus even ergens vanaf te halen..even geen fiets en loop dingen.

  Daarna soms nog betere resultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?