8 jun 2018 | Favorieten

5 x favorieten op vrijdag

Aangezien ik de afgelopen week leuke dingen heb gedaan en een aantal favoriete en fijne momentjes beleefde, leek het me leuk dit samen te vatten in een 5 x favorieten op vrijdag artikel. Deze week was ik op een hele bijzondere plek op aarde, werkte ik voor het eerst mee aan een podcast en kreeg ik een toffe nieuwe sportbril thuisgestuurd. 

1. Arctic Marathon

Op één staat natuurlijk de gave reis naar Spitsbergen. Op uitnodiging van Arctic Marathon mocht ik afreizen naar dit eiland in de Noordelijke IJszee. Wat een bijzonder avontuur heb ik mogen beleven. Het reis- en raceverslag kun je hier lezen en beelden van mijn reis zie je hier. Dit avontuur hoort zeker bij mijn favorieten.

2. Fiets- en loopbril

Afgelopen week krijg ik een hele nieuwe toffe bril thuisgestuurd. Via Fietsbrillen mocht ik er zelf één samenstellen. Het leuke is dus dat je allerlei verschillende lenzen kunt kiezen en deze heel gemakkelijk kunt wisselen. Je kunt tot in details variëren met kleuren en op deze manier echt je bril helemaal eigen maken. Naast deze fietslens heb ik er ook een hardlooplens bij uitgezocht. Hardlopen doe ik niet zo snel met een bril, maar dat zal ik uiteraard eens gaan uitproberen. Voor nu kan ik niet wachten om deze bril te testen tijdens mijn fietstochtjes! Met de code ‘japke’ krijg je trouwens korting op jouw bestelling.

3. Podcast

Afgelopen maandag werkte ik voor het eerst in mijn leven mee aan een podcast. Anderzorg maakt een serie podcasts voor millenials met verschillende thema’s. Ik werd gevraagd om mee te werken aan een podcast over het hebben van een fitobsessie en het doorslaan in gezond eten en veel sporten. Tijdens de podcast vertel ik mijn ervaringsverhaal over het hebben van problemen met eten. Verder zat Saraï Pannekoek aan tafel als expert op het gebied van voeding en de podcast werd gepresenteerd door Krista Arriëns. Ik vond het echt ontzettend leuk en waardevol om te doen. Wanneer de podcast te beluisteren is, zal ik dit natuurlijk even laten weten.

4. Voorbereidingen Sri Lanka

Op donderdag 14 juni vertrek ik voor drie weken naar Sri Lanka met twee vriendinnetjes. Hoewel de afgelopen weken druk en onrustig zijn, probeer ik in mijn vrije uurtjes zoveel mogelijk voorbereidingen te treffen op deze reis. We gaan drie weken rondreizen over het eiland. Alle tips zijn natuurlijk welkom en wellicht kan ik later ook mijn favorieten delen.

5. Persreis Girona

Op het moment dat jullie dit artikel online zien komen, ben ik op persreis in Girona. Ik ben daar met TUI Nederland en deze keer niet om hard te lopen, maar om te fietsen. Hoe en wat het precies is, lees je later op mijn blog. Voor nu ben ik echt een heel gelukkig en dankbaar meisje! Ik geniet ontzettend van deze bijzondere avonturen en mooie reizen. Wil je niks missen van mijn belevenissen in Girona? Volg me dan op Instagram. Daar zal ik in ieder geval voldoende stories en foto’s posten.

Heb jij Sri Lanka tips? Laat het vooral even weten in de reacties hieronder. En luister jij weleens naar een podcast? Ik ben benieuwd!