VLOG – MET ARCTIC MARATHON NAAR SPITSBERGEN

VLOG – MET ARCTIC MARATHON NAAR SPITSBERGEN

Afgelopen weekend mocht ik met Arctic Marathon mee naar Spitsbergen om daar een halve marathon te lopen. Naast een uitgebreid raceverslag heb ik ook een vlog gemaakt om jullie mee te nemen in dit avontuur. Het hele weekend heb ik dus vastgelegd op camera. Laat je even weten wat je ervan vond?

Wil jij ook op Spitsbergen hardlopen? Arctic Marathon biedt volgend jaar weer een vergelijkbare reis aan. Je kunt dan een 10 kilometer, een halve of een hele marathon lopen. De inschrijving voor 2019 is al geopend. Tot 30 september krijg je 200 euro korting en met de code ‘JAPKE’ krijg je nog eens 50 euro extra korting.

Zou jij ook weleens willen lopen op Spitsbergen?

2 Comments

 1. Ted Antrag
  juni 7, 2018 / 10:47 pm

  Hoi Japke. Wat een fantastische reis is dit. Je zou vaker moeten vloggen. Dit doe je hartstikke goed. Misschien zou je dat een in overweging moet nemen.
  Hartelijke groet Ted

 2. Nick Janssen
  juli 6, 2018 / 8:49 pm

  Gave vlog! Ik heb me net ingeschreven voor de ’19 editie en kijk er nu al enorm naar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?