4 mei 2018 | Reizen

Mijn vakantie in foto’s

Inmiddels is het een terugkomend onderdeel op mijn blog: mijn vakantie in foto’s. Tijdens mijn vakantie maak ik vaak ontzettend veel foto’s en ik vind het leuk om dit te delen. Deze keer deel ik mijn foto’s van de afgelopen vakantie aan het Gardameer. Wanneer dit online komt, zit ik net in de auto terug naar huis en dat lijkt me het perfecte moment om even terug te blikken op de afgelopen week. 

Wanneer we aankomen op zaterdagmiddag bij het Gardameer nemen mijn moeder en ik meteen even een pauze bij Salo. We hebben tijdens onze heenreis zoveel files gehad dat we er echt helemaal klaar mee zijn. We gaan lekker in de zon op een terrasje zitten. Dit stadje is zo prachtig! Echt een aanrader als je naar het Gardameer gaat.

Wanneer we bij het vakantiehuis van mijn ouders zijn aangekomen, duik ik meteen het zwembad in. Daarna is het tijd voor een wijntje en te genieten van dit prachtige uitzicht. Dit is echt mijn favoriete plek.

De lekkerste carpaccio eet je bij Il Camino in Gardola. Het ziet er misschien niet ontzettend spannend of lekker uit, maar de smaak is echt perfect.

Goedemorgen! Wat is het heerlijk om hier wakker te worden.

Hoewel de route niet zo praktisch is en je eigenlijk geen rondje kunt lopen, geniet ik altijd ontzettend van het mooie uitzicht hier tijdens het hardlopen. Voor mij is dat het perfecte begin van een vakantiedag!

De eerste dagen is het heerlijk weer en daarom lig ik graag bij het zwembad. Het Gardameer zelf is echt nog te koud, helaas.

Ik schrik zelf een beetje van mijn bruine benen. Of zou het vooral door die witte sneakers komen?

Goedemorgen! Het is maandag. De hond van mijn ouders is ook mee en die is iedere ochtend zo enthousiast als ik wakker word.

Deze dag huurde ik een mountainbike en ging ik in de bergen fietsen. De eerste 45 minuten ging ik alleen maar omhoog. Vervolgens was ik binnen een kwartier weer beneden. Daarna fietste ik nog wat in de buurt en uiteindelijk was ik na anderhalf uur al redelijk gesloopt. Het wordt tijd om die fietsconditie weer op te bouwen!

En na het actieve deel van de dag is het weer tijd voor ontspanning. Ik lees binnen twee dagen dit boek van Saskia Noort uit. Hoewel ik altijd heel erg fan ben van haar boeken, viel dit boek me toch een beetje tegen. Jammer!

Helaas wordt het weer iets minder mooi na drie zonnige dagen. We gaan op dinsdag een kijkje nemen in Limone, een dorpje aan het meer.


We lunchen met dit uitzicht!

Ook de avonden zijn prachtig. Het ziet er zo mooi uit wanneer alle lichtjes aangaan.

Op woensdag gaat het de hele dag regenen. Mijn moeder en ik gaan daarom een dagje shoppen in een groot winkelcentrum. Ik slaag heel goed bij de Oysho, waar ik onder andere deze badkleding koop.

En een schattig jurkje om over een bikini te doen.

Op donderdag ga ik nog een laatste rondje hardlopen.

Daarna drink ik samen met mijn moeder een cappuccino in het dorpje Gardola.

We lopen nog een rondje door het mooie stadje Gargnano.

Maar zoals je ziet wordt het weer er niet beter op. Ze hebben het hier over een Mediterraanse Cycloon. Dat betekent harde wind, regen en onweer. Dit is ook de reden waarom we een dagje eerder naar huis gaan. Zo jammer! Gelukkig schijnt in Nederland de zon.

Een Aperol Spritz om het af te sluiten!

Ik heb weer genoten van een fijne vakantie in Italië. Sorry voor de vakantiespam! Het is nu tijd om weer ‘back to reality’ te gaan en stiekem heb ik daar ook wel heel veel zin in.