30 apr 2018 | Favorieten

5 x favoriet in april

April is voorbij gevlogen en ik weet wel waardoor dat is gekomen. Er was eigenlijk voor mij maar één belangrijke dag in deze maand en dat was zondag 22 april. Je kunt dus vast wel raden wat er in deze 5 x favoriet zeker voorbij gaat komen. Naast deze favoriet heb ik ook nog andere leuke en fijne momenten gehad. Benieuwd wat? Je leest het in deze 5 x favoriet van de maand april!

1. Virgin Money London Marathon

Dankzij TUI Sports mocht ik deelnemen aan de London Marathon. Zondag 22 april stond dus al een aantal maanden omcirkeld in mijn agenda. Hier kun je het uitgebreide raceverslag lezen en hier zie je ook nog eens de hele reis vastgelegd op camera. Ik heb zo genoten van deze reis en deze marathon. Tot kilometer 33 liep ik met een grote glimlach op mijn gezicht. Daarna was ik vooral aan het afzien. Uiteindelijk kijk ik terug op een geweldige marathon met een prachtige medaille in mijn bezit én een nieuw PR! Het was mijn derde Major, maar ik heb alweer zoveel zin in een volgende. Welke zou het worden?

2. De waddeneilanden

In deze maand ging ik twee keer naar een waddeneiland. Eerst een dagje naar Schiermonnikoog met twee vriendinnen. Daarna een weekend met mijn vriend naar Terschelling. Iedere keer als ik op zo’n eiland ben, realiseer ik me hoe fijn het daar is. Het is rustig en je hebt meteen een vakantiegevoel. Dat is echt een aanrader als je even een weekend tot rust wilt komen.

3. Unstoppable

Ik denk dat ik mijn ultieme hardloophit gevonden heb. Toen ik bezig was met mijn afspeellijst voor Londen wist ik zeker dat er meerdere hits van Sia tussen zouden staan. Per toeval had ik Unstoppable van haar ook toegevoegd. Ik kende het nummer al langer, maar had er nooit echt goed naar geluisterd. Tijdens mijn laatste trainingsrondje kwam het nummer voorbij en voelde ik me zo sterk. Ik besloot het nummer zes keer in mijn afspeellijst te zetten. Als ik het nummer nu weer hoor, krijg ik tranen in mijn ogen. Het doet me meteen terugdenken aan Londen!

4. Thuiskomen in Italië

Als je me volgt op Instagram kun je er moeilijk omheen. Ik verblijf deze week in Italië. Mijn ouders hebben er al 13 jaar een vakantiehuis en hierdoor voelt het voor mij eigenlijk als thuiskomen. Na de drukte rondom het afronden van mijn werk en na alle intensieve trainingen voor Londen was ik wel toe aan een beetje ontspanning. De komende week ga ik overigens niet alleen maar luieren. Ik hoop wel goed te slapen, goed (lees: lekker) te eten, boeken te lezen en inspiratie en energie op te doen. De komende periode is namelijk best een spannende. Mijn werk is bijna afgerond. Ik heb daarnaast nog wel wat betaalde klussen, maar ik ga vooral kijken en voelen waar ik energie van krijg en wat ik wil gaan doen.

5. Zomerfruit

Tot slot iets waar ik zo blij van kan worden: zomerfruit. Inmiddels liggen er weer lekkere aardbeien voor een betere prijs in de schappen en daar word ik echt intens gelukkig van. Ik ben echt dol op fruit en houd vooral van aardbeien, kersen en meloen. Misschien is het maar een klein geluksmomentje, maar het is zo fijn om daar af en toe bij stil te staan.

Wat waren jouw favorieten de afgelopen maand? Kun je ook zo genieten van zomerfruit? Of ben je ook, net als ik, dol op de waddeneilanden? Ik ben benieuwd!