28 jul 2017 | Favorieten, Geluk

5 x favoriet in juli

Wow! De maanden vliegen voorbij. Is het alweer bijna augustus? Stop de tijd! Omdat er weer een maand voorbij is, is het natuurlijk tijd voor een favorieten artikel. Waar ben ik blij van geworden in de maand juli? Wat heeft gezorgd voor een geluksmomentje? In dit artikel lees je mijn vijf favorieten van juli.

1. Mijn keuken

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan, maar wij zijn verhuisd. In mijn vorige favorieten artikel schreef ik al dat we nu echt grootgrondbezitters zijn. We hebben een eigen huis! Afgelopen week deelde ik ook al een binnenkijker van ons huisje en ik ben er tot nu toe zo ontzettend blij mee. Eigenlijk is nog niets af, maar dat komt allemaal wel. We hebben de tijd en een eigen huis voelt, volgens mij, nooit af. Waar ik het meest blij mee ben tot nu toe? De keuken! In ons huurhuis hadden we echt een mini keukentje. Je kon er je kont amper keren. Nu hebben we een ruime keuken met kookeiland én vaatwasser. Het kookt heerlijk en ik ben ineens in de stemming om binnenkort ook maar eens wat te gaan bakken. Iemand tips?

2. Schrijven

Schrijven maakt mij altijd een blij mens. Naast hardlopen en wielrennen ben ik blij dat ik schrijf. Ik heb zelfs de afgelopen maand een poging gedaan om me aan te melden voor een post academische opleiding, richting journalistiek. Helaas ben ik daar niet aangenomen. Aan de ene kant was dit wel echt even een domper, maar aan de andere kant weet ik dat het niet alle deuren sluit. Mijn artikelen schrijven blijf ik leuk vinden en ik haal er veel energie en voldoening uit. Ik blijf dit dus zeker voortzetten en wie weet komt er nog eens een leuke schrijversfunctie op mijn pad!

3. Rotan Egg Fauteuil

Toen we gingen verhuizen wist ik zeker: er moet een nieuwe stoel bij de zithoek komen. We hadden alleen een bank, maar een aparte stoel erbij is wel zo handig. Al eerder had ik deze stoel op het oog en nog steeds leek het me een geweldige eyecatcher. Al snel had ik de stoel besteld via Wehkamp en werd hij geleverd in ons nieuwe huis. Sinds de stoel er staat, is het mijn favoriete plek in huis. Een absolute favoriet van de maand juli!

4. Vlieland

Vorig weekend ging ik samen met mijn vriend een nachtje naar Vlieland. Op een eiland ben je even helemaal weg en dat konden wij, vlak na de verhuisdrukte, wel even gebruiken. Ook omdat wij samen geen vakantie kunnen plannen deze zomer is het wel fijn om andere uitstapjes te maken. Vlieland heeft zoveel mooie plekken en leuke hotspots! Een goede tip die ik kreeg was Leut: een fijn koffietentje met hippe en gezonde menukaart. Onze Bed & Breakfast (De Getijden) was trouwens ook erg fijn. We werden warm ontvangen en kregen een uitgebreid ontbijt in de kamer geserveerd. Heerlijk!

5. Vakantie met vriendinnen

De eerste week van juli was waarschijnlijk ook de beste van de maand. Samen met twee hele goede vriendinnen ging ik naar het vakantiehuis van mijn ouders bij het Gardameer. Wat hebben we ontzettend genoten: oneindig kletsen, de slappe lach krijgen, wijntjes drinken, uitgebreid tafelen, zwemmen en zonnen. We waren het erover eens dat het zo’n waardevolle aanvulling is, om naast een vakantie met familie of partner, af en toe met je vriendinnen weg te gaan. Eigenlijk gaan we tot nu toe al ieder jaar met z’n drieën weg, maar deze traditie blijven we zeker voortzetten! Op naar nog heel veel mooie vakanties en reizen samen.

Vond jij juli ook zo snel voorbij gaan? Wat was jouw hoogtepunt de afgelopen maand? Heb je ook al een fijne vakantie gehad? Of ga je nog? Ik ben benieuwd!