5 jun 2023 | Nieuws

Nieuws: nieuwe website, online cursus en meer

Het is lang geleden dat ik mijn blog opende en op ‘nieuw bericht’ klikte. Eigenlijk veel te lang geleden. Mijn website lag een tijdje stil, maar dit had een (goede) reden. Wat er allemaal speelde de afgelopen maanden? Ik deel het vandaag in deze korte update!

De afgelopen maanden ben achter de schermen veel aan het werk geweest en ik trouwens niet alleen. Als je mijn blog al vaker hebt bezocht, moet het je wel opgevallen zijn dat het er anders uitziet. Dat klopt! Afgelopen maanden ben ik samen met een team van designers aan de slag gegaan met de branding van Japkejanneke. Dit heeft geresulteerd in een nieuw logo, styling, kleuren, lettertypes, maar ook een compleet nieuwe website.

Nieuwe website

De aanleiding voor deze rebranding komt eigenlijk vanuit ander groot nieuws dat ik heb. Op mijn Instagram kondigde ik al aan dat ik bezig ben met het schrijven van een boek! Over dat boek deel later uiteraard nog veel meer. Het design voor dit boek wordt gedaan door een partij waar ik heel prettig mee samenwerk. Om alles rondom het boek juist uit te laten komen, zijn we begonnen bij de branding van Japkejanneke. Dit is doorgevoerd in het boek, maar dat wilde ik breder trekken. Daarom heb ik ook besloten om mijn hele website opnieuw te laten ontwerpen en bouwen. En ik ben zo blij met het eindresultaat!

Na weken (of eigenlijk maanden) ontwerpen, overleggen en bouwen is de website sinds dit weekend live. Voor mij is dit ook het perfecte startsein om het schrijven voor Japkejanneke.nl weer op te pakken. Jullie kunnen dus weer nieuwe artikelen verwachten over hardlopen, fietsen, reizen, mentale gezondheid, training en af en toe een stukje moederschap. Laat hieronder in een reactie ook vooral weten wat jij leuk vindt om terug te lezen op deze blog.

Online cursus

Naast deze website heb ik een tijd geleden ook mijn online cursus ‘Run your MARATHON’ gelanceerd. In deze cursus deel ik al mijn persoonlijke ervaringen en tips rondom het lopen van een marathon en begeleid ik jou naar een (eerste) marathon. Op dit moment hebben we al meer dan 100 deelnemers! Aanstaande woensdag, op Global Running Day, gaat de cursus van start en daarna sluiten ook de deuren. Wil jij nog meedoen? Je kunt je hier nog inschrijven!

Meer..

Naast mijn website en online cursus ben ik dus ook nog bezig met het schrijven van een boek. Daar leggen we op dit moment de laatste hand aan en het zal vanaf september in de winkels liggen. Binnenkort zal ik veel meer delen over wat voor boek het is en waar je het alvast kunt (pre)orderen.