31 mei 2021 | Dagboek

Mijn week #21

Eindelijk is het lekker weer in Nederland! Yes! En wat kwam dat goed uit, want er stond een heel leuk weekendje op de planning. Verder was ik erg vermoeid, had ik een dipje en bracht ik weer een bezoekje aan de verloskundige. Benieuwd naar mijn week? Ik neem je mee!

Maandag

Op maandag word ik wakker op de camping in Drenthe. Het is Pinkstermaandag en dat betekent dat ik nog aan het genieten ben van een familieweekend. Na een wandeling met de honden en een bezoekje aan de bakker, ontbijten we in een zonnetje. Daarna besluiten Kai en ik een klein hardlooprondje te maken door het bos achter de camping. Heerlijk om samen te kunnen lopen! Kai is net begonnen met hardlopen en voor mij zijn korte hardlooprondjes ook helemaal prima nu ik 14 weken zwanger ben.

Na een lekkere douche pakken we de spullen in en breken we onze tent af. Het is tijd om te vertrekken. We besluiten een tussenstop te maken in Zwolle. Daar wandelen we door de stad, maar helaas komt het met bakken uit de lucht. Snel duiken we een overdekt terras op. We lunchen bij de Gillende Keukenmeiden (aanrader!).

Dinsdag

Ik moet duidelijk bijkomen van dit weekend kamperen. Wat ben ik moe! Al om 8.30 hebben we een afspraak bij de verloskundige. Gelukkig is alles goed! Het hartje van onze baby klinkt perfect en alle onderzoeken lijken goed te zijn. Mijn bloeddruk is aan de lage kant, maar dat ben ik wel gewend. Na de afspraak drinken mijn vriend en ik snel een koffie bij Cleeff en daarna gaan we richting huis. Helaas moet er toch echt gewerkt worden. Omdat ik eind deze week twee weken vakantie heb, werk ik vooruit. Er moeten campagnes worden geschoten en online gezet. Als ik klaar ben, pak ik wat extra rust en verder ga ik heel vroeg naar bed.

Woensdag

Wederom heb ik geen hele goede dag. Ik voel me vermoeid, maar zit mentaal ook even in een dipje. Niet fijn! Ik besluit dan ook een rondje op de fiets te gaan maken. Dit helpt me vaak wel! Daarna werk ik verder vanuit huis en probeer ik zo lief mogelijk voor mezelf te zijn.

Donderdag

Vandaag ben ik de hele dag druk met werk. Ik werk aan campagnes, ben bezig met een video voor YouTube en dat kost toch altijd meer tijd dan ik denk. Uiteindelijk is het gelukt en de video zie je hier! Aan het eind van de dag heb ik een beetje me-time gepland. Ik laat voor het eerst mijn teennagels doen met gellak. Het leek me een perfect moment zo voor een zonnig weekend en voor mijn vakantie naar Italië! ’s Avonds na het eten maak ik nog een fijne wandeling met een vriendin in de avondzon.

Vrijdag

Yes! Daar is het zonnige weer. Ik begin de dag met een rondje hardlopen en pak daarna mijn tas in voor een weekend Limburg met twee vriendinnen. Over dit weekend komt eind deze week (vrijdag) een uitgebreid artikel online en daarom stop ik hier ook mijn dagboekje, want anders moet ik alles dubbel schrijven. In dat artikel deel ik precies waar ik ben geweest en meer over het fietsen in Zuid-Limburg. Lees dat dus vooral als je benieuwd bent.

En daarmee is het weer maandag! Ik moet nog vier dagen werken en dan begint eindelijk mijn vakantie. De laatste keer dat ik vrij nam, was in augustus 2020. Daarna ben ik zelfs nog verhuisd en is er veel gebeurd in mijn privé leven. Ik ben dus echt wel toe aan even helemaal niks. Komende zaterdag rijd ik samen met Kai naar Italië om daar even bij te komen. Het is niet zomaar een vakantie, want het is ook vooral een periode om het vakantiehuis verhuurklaar te maken voor de komende zomer. Italië heeft de grenzen voor toeristen namelijk opengezet en dat betekent dat de verhuur kan beginnen. Wat een geluk dat ik er nu zelf even heen kan! Natuurlijk neem ik jullie ook hierin mee. Volg daarvoor ook ons Instagramaccount van de vakantiewoning.