10 mei 2021 | Dagboek

Mijn week #18

Het was een drukke en volle werkweek, maar gelukkig kon ik in het weekend heerlijk uitrusten! Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Je leest het hier!

Maandag

De week begon nog redelijk rustig! Na even werken vanuit huis moest ik door naar het ziekenhuis. Er stond een bloedonderzoek op de planning. Ondanks dat ik een afspraak had gemaakt, zat de gang vol met wachtenden en was ik pas 45 minuten na mijn afspraak aan de beurt. Toch gek om zo in coronatijd in het ziekenhuis te zijn. Ik reed snel terug naar huis, want mijn moeder zou een dagje langskomen met de nieuwe pup. We wandelden het centrum in en genoten van een heerlijke lunch op het terras bij By Lima (aanrader voor een lunch of een lekker taartje in Haarlem). Aan het eind van de dag had ik nog tijd om een rondje te gaan hardlopen en wat laatste werk af te maken.

Dinsdag

Dinsdagmiddag stond er een fotoshoot gepland. Helaas was het die dag ongelooflijk onstuimig weer. Het waaide windkracht 7 en het regende flink. Gelukkig konden we een deel van de fotoshoot onder een viaduct schieten en kon ik tussendoor even opwarmen in de auto. Toen ik thuiskwam, was ik zo verkleumd dat ik niet onder de douche vandaan kon komen.

Woensdag

Het is bevrijdingsdag, maar heel eerlijk gezegd heb ik er weinig bij stil kunnen staan. Vroeg in de ochtend kwam een vriendinnetje langs. We wandelden langs Cleeff en haalden daar een lekkere koffie to go. Daarna reed ik door naar Hoorn voor mijn wenkbrauwen. Dit laat ik altijd doen bij Brow Studio. Zij zijn zo ontzettend goed! In de middag had ik nog tijd om wat werk te doen. Zo lanceerde ik een nieuw evenement voor Vrouwen die Fietsen dat binnen 24 uur uitverkocht was!

Donderdag

In de ochtend had ik een afspraak om dit evenement op 15 mei verder uit te werken. Daarna lunchte ik snel thuis en pakte ik mijn spullen. Er stond namelijk wederom een fotoshoot gepland. Het was eigenlijk deel twee van dinsdag. Naast hardlopen moest ik voor deze shoot ook mijn fiets mee. Van 15.00 tot 20.00 rende en fietste ik rondjes voor de camera. Toen ik rond 21:00 eindelijk thuis was en nog moest koken, voelde ik de vermoeidheid opkomen. Deze week was zo druk! Ook het idee dat ik de volgende dag alweer om 7.00 in de auto moest zitten voor een volgende draaidag trok me niet zo. Gelukkig had mijn vriend boodschappen gehaald en kon ik snel wat eten in elkaar flansen.

Vrijdag

De wekker ging zoals gezegd vroeg en rond 8:00 arriveerde ik in het mooie Gouda voor een volgende draaidag. Deze keer was het een videoshoot voor de KNSB. Naast dat ik model was in de video’s, moest ik ook presenteren. Dit doe ik iets minder vaak dus het is altijd even wennen om die teksten er vloeiend uit te laten komen. Rond 16.00 was ik weer thuis en plofte ik moe, maar zeer voldaan op de bank. Wat een week! Veel tijd om te relaxen op de bank had ik niet, want om 17.00 had ik een volgende afspraak. Dit was echter wel een me-time momentje. Ik liet namelijk mijn nagels weer eens doen!

Zaterdag

Wat een heerlijke dag was dit! Helaas was het weer iets minder, want vanaf de middag kwam het met bakken uit de lucht. Toch genoot ik heel erg van even niks doen. In de ochtend ging ik op ziekenbezoek bij een vriendinnetje (nee, geen corona bezoek uiteraard, maar ze is herstellende van een operatie). We aten taart en kletsten bij! In de middag reed ik met mijn vriend langs wat leuke winkels, zoals Loods5 en een fietsenzaak. Aan het eind van de dag maakten we een uitgebreide borrelplank met bittergarnituur en een kaasplankje. We speelden een spelletje Ticket to Ride. ’s Avonds hadden we geen zin in een hele maaltijd, maar wel in allemaal losse hapjes. Uiteindelijk werd het een soort Aziatische borrelplank met wat sushi, zelfgemaakte springrolls, dumplings, kroepoek en Edamame boontjes. Heerlijk!

Zondag

Wat een gekke dag qua weer was dit! Toen ik ’s ochtends wakker werd, scheen de zon volop. Vervolgens, na een uitgebreid ontbijtje, kwam het ineens met bakken uit de lucht en onweerde het flink. Daarna was het weer droog. We reden naar de duinen voor een fijne wandeling. Later die middag besloot ik toch nog om een rondje te gaan rennen. Wat was het benauwd, maar wel heerlijk om weer een korte broek en shirtje te kunnen dragen. De rest van de dag stond in het teken van het huis opruimen en schoonmaken.

Het was dus een lekker drukke en volle week, maar dat is soms ook wel lekker! De komende dagen bereid ik het evenement voor Vrouwen die Fietsen verder voor en staan er gelukkig ook nog wat vrije dagen in mijn agenda. Houd sowieso donderdag mijn Instagram in de gaten, want dan ga ik iets heel leuks bekend maken!