22 mrt 2021 | Dagboek

Mijn week #11

Of mijn weken veel op elkaar lijken? Ik vermoed van wel. Het blijft een uitdaging om in deze tijd veel afwisseling en variatie in activiteiten te vinden. Inspiratie is dus welkom! Ondanks dat blijf ik gewoon mijn week met jullie delen.

Maandag

De week begon met een relaxte werkdag thuis. Na wat uurtjes achter mijn laptop besloot ik mijn hardloopschoenen aan te trekken. Een heerlijk rondje door de duinen blijft favoriet. Er zijn nog zoveel onontdekte paadjes! Aan het eind van de dag zette ik een campagne online waar ik heel trots op ben. Je kunt dit vinden op mijn Instagram account.

Dinsdag

Ook op dinsdag was ik lekker aan het werk. Ik verstuurde alle bestellingen die binnen waren gekomen via Vrouwen die Fietsen. Zo leuk om te zien dat alle dames er blij van werden. Aan het eind van de middag stond er een shopsessie bij de Hema gepland en ja daar keek ik naar uit. Hoe bijzonder is het dat dit echt als een hoogtepuntje kan voelen? ’s Avonds at ik gezellig bij mijn broer in Utrecht.

Woensdag

Woensdag had ik niet echt mijn dag. Ik was de hele dag al een beetje sloom en lamlendig. Ik gaf er deze keer echt goed aan toe en dat betekende dat ik weinig werk uit handen kreeg en ook niet ging sporten. Wel ging ik natuurlijk voor een wandelingetje naar het stembureau. Ik vond het leuk om op een unieke plek te stemmen in Haarlem en daarom kozen we voor het Stadhuis op de Grote Markt. Wat een mooie plek!

Donderdag

De dag begon ik met het schieten van content voor een nieuwe samenwerking. Na heel veel foto’s en stories was ik er wel klaar mee. Ik besloot een rondje te gaan rennen. Aan het eind van de middag gingen mijn vriend en ik naar Amsterdam. Toch wel fijn om af en toe op een andere plek te kunnen wandelen.

Vrijdag

Mijn weekend begon goed met een zonnetje op de vrijdag. Ik besloot om weer eens op mijn racefiets te stappen. Na een uurtje door de duinen was ik weer thuis. Ik lunchte met Italiaanse piadine’s en in de middag kwam er een vriendin langs. We werkten nog even samen vanuit huis en wandelden daarna naar een van mijn favoriete koffietentjes. ’s Avonds kookten we een heerlijk diner en tegen de avondklok ging ze natuurlijk gauw weer terug naar huis.

Zaterdag

Zaterdagochtend was ik al vroeg op. Na een klein rondje hardlopen stapten mijn vriend en ik in de auto. De eerste stop was het Vondelpark in Amsterdam. Daar, bij All4running, had mijn vriend een afspraak om nieuwe hardloopschoenen uit te zoeken. Ik mocht natuurlijk niet mee, maar wandelde lekker met een koffie to go door het Vondelpark. Vervolgens reden we door naar Friesland.

Zondag

Zondag was een ultieme chilldag! Na een ochtend opruimen en schoonmaken fietste ik naar een vriendinnetje in Haarlem. We reden door naar de Amsterdamse Waterleidingduinen om daar een mooie wandeling te maken. We kozen vanaf het Panneland voor de blauwe route en deze is acht kilometer. Echt een aanrader!

Stiekem tel ik af naar de paasdagen en hopelijk heel veel zonnige dagen. Mogen de terrassen al bijna open?