8 feb 2021 | Dagboek

Mijn week #5

Van voorjaarskriebels tot winterweer: wat was het een bijzondere week! Er stonden een aantal wandelafspraken gepland en ik voelde me een dag niet zo fit. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Je leest het in dit artikel.

Maandag

Maandag begon ik met een fijne duurloopje door de duinen. Verder werkte ik mijn mailbox weg en schreef ik een artikel. ’s Middags had ik een wandelafspraak gepland met Ella van mijn management. Zij helpt mij sinds begin dit jaar met samenwerkingen, zodat ik me op andere dingen kan richten. Het was een hele gezellige wandeling en fijn om elkaar nu ook eens in het echt te ontmoeten.

Dinsdag

Dinsdag had ik een dipje. Ik was de situatie even heel erg zat en het thuiswerken stond me zo tegen. Ook werd ik een beetje depri van het grijze grauwe weer. Gelukkig was het wel droog en daarom besloten mijn vriend en ik om naar het strand te rijden aan het eind van de dag. Daar konden we even heerlijk uitwaaien! Dit is altijd een goed idee als je je niet zo fijn voelt.

Woensdag

Ik probeerde de dag extra positief te beginnen. Dit deed ik met een fijne wandelmeditatie en ik schreef wat in mijn journal. Verder werkte ik vooral aan mijn online programma dat binnenkort live gaat. Zo spannend! Ik heb niet gesport, maar wandelde in de avond nog een rondje met een vriendin.

Donderdag

Donderdag was zo’n fijne dag! De zon scheen en het was buiten 10 graden. Ik kreeg helemaal de voorjaarskriebels! Ik genoot dan ook van een heerlijke duurloop door de duinen. Aan het eind van de dag ging ik naar een vriendinnetje in Amsterdam om daar te eten. Sinds de avondklok doen we dit iets eerder op de avond, zodat ik ruim op tijd terug kan zijn. Fijn dat we elkaar op deze manier toch even veilig kunnen zien.

Vrijdag

Mijn vrije dag voelde niet echt als een vrije dag. In de ochtend moest ik last minute nog heel veel dingen doen en regelen. Er kwamen telefoontjes binnen, ik moest nog campagne foto’s maken en previews aanleveren. ’s Middags had ik afgesproken om te gaan wandelen met een vriendin. Dat was heel gezellig!

Zaterdag

Zaterdag begon ik de dag wederom met een fijne wandeling met een vriendin. Deze keer hadden we op het strand afgesproken. Ik vond het eerlijk gezegd al behoorlijk koud! Toen ik thuiskwam, was mijn vriend druk bezig met de wekelijkse schoonmaak en ik besloot hem nog even te helpen. ’s Middags gingen we naar Amsterdam. We wandelden rond en gingen bij familie langs. Helaas voelde ik me niet heel fit. Het waren geen coronaklachten, maar iets waar ik vaker last van heb. Hierdoor was ik erg duizelig, moe en moest ik gewoon even goed bijkomen op de bank. Gelukkig had ik een rustdag vandaag en kon ik me er goed aan over geven.

Zondag

De laatste dag van de week en wat voor een dag!? We werden wakker in winterwonderland. Wat bijzonder! Natuurlijk trok ook ik snel mijn thermokleding aan en wandelden we een rondje door Haarlem. Zo leuk om iedereen te zien spelen in de sneeuw. ’s Middags besloot ik om een klein hardlooprondje te maken. Dat was eigenlijk heel goed te doen! Ik had zelfs iets teveel laagjes aan, want ik had het gewoon te warm. De rest van de dag bleef ik lekker thuis. We begonnen aan het vervangen van deurklinken in huis, speelden spelletjes onder het genot van een fijne borrelplank en genoten van de film A Star is Born. Deze had ik al vaker gezien, maar blijft zo mooi!

En nu beginnen we aan de koudste week van het jaar! Wat worden het prachtige dagen. Ik als wintersport- en schaatskind vind het heerlijk. Daarnaast is dit ook de week waarin ik 30 jaar ga worden. 30! Wow! Dat gaan we, als ik mijn vriend mag geloven, op een hele bijzondere manier vieren, maar daar weet ik zelf nog niks vanaf. Wordt vervolgd dus!