18 jan 2021 | Dagboek

Mijn week #2

Wat een fijne week was dit! Hoewel de eerste dagen nog wat moeizaam gingen, stond er in het weekend iets leuks gepland. Mijn vriend werd afgelopen zaterdag 34 jaar en als verrassing nam ik hem een weekend mee naar een Tiny House inclusief hottub!

Maandag

De week begon ik super gestructureerd met een mooie to do lijst. Nadat ik heel wat had afgevinkt, besloot ik op de fiets te stappen. Dat was lang geleden! Omdat het heel hard waaide, reed ik met wind tegen door de duinen. Met de wind in de rug fietste ik over het strand terug. Heerlijk!

In de middag deed ik de ‘weekboodschappen’. Sinds we in Haarlem wonen proberen we iets meer in te slaan, zodat we minder vaak naar de supermarkt hoeven. Nu kan het ook, omdat we veel meer opbergruimte hebben in de keuken. En het is tenslotte coronatechnisch ook iets handiger. Daarna aten we een heerlijke falafel bowl met couscous.

Dinsdag

Zo productief ik op maandag was, zo moeizaam ging het dinsdag. Na een ochtend werken, was ik er wel klaar mee. De zon scheen en we besloten voor een lange wandeling te gaan. ’s Avonds ging ik naar mijn ouders om daar een nachtje te slapen en vanuit Friesland verder te werken.

Woensdag

De dag begon ik met wat werkzaamheden. Daarna wilde ik een intervaltraining te gaan doen. Dat was lang geleden! Het waren maar vijf versnellingen van 500 meter, maar het voelde goed! Aan het eind van de middag reed ik terug naar Haarlem.

Donderdag

Wat een koude dag! Ik liep een rondje hard en ging daarna aan het werk. Een zoommeeting ging last minute niet door dus hadden we tijd om een nieuwe kast in elkaar te zetten voor in onze werkkamer. Fijn! ’s Middags had ik nog een meeting voor Vrouwen die Fietsen. Binnenkort daar meer over! ’s Avonds stond er een Nacho Bowl op ons menu: gekruid gehakt, lekker veel groente, verse guacamole, cheddarkaas en chips!

Vrijdag

Yes! Het weekend kon beginnen. Ik had een leuke verrassing geregeld voor mijn vriend, omdat hij zaterdag jarig was. Daarvoor haalde ik nog snel taartjes bij Waldo (de allerbeste, #nospon!). Na de lunch vertrokken we met ingepakte tassen en fietsen op de fietsendrager richting de Veluwe. Ik had een Tiny House geboekt, inclusief hottub. Heerlijk!

We haalden nog wat laatste boodschappen en doken toen de hottub al in voor een vrijdagmiddagborrel (alcoholvrij). Na een uur in de hottub was het tijd om wat te gaan eten en heerlijk te genieten van ons fijne huisje.

Zaterdag

Happy Birthday to de leukste! Mijn vriend werd 34 en we vierden dit met een uitgebreid ontbijtje, een fijne fietsrit op de gravelbike over de Veluwe en een heerlijk taartje na afloop. Daarna borrelden we in ons huisje, bestelden we pizza, speelden we een spelletje en keken we naar de vallende sneeuw! Rond half 10 in de avond was de hottub opnieuw vrij en besloten we daar nog een keer gebruik van te maken.

Zondag

Al om 10:00 moesten we het huisje verlaten, maar dat was eigenlijk wel fijn. Zo konden we nog genieten van een vroege wandeling door de sneeuw. We stopten onderweg bij de Bussumerheide, omdat hier de zon scheen. Na anderhalf uur wandelen waren we terug bij de auto en reden we door naar Haarlem. Heerlijk om ook weer thuis te komen in ons fijne huis. We begonnen aan een grote schoonmaak en opruimactie. ’s Avonds keken we Wie is de Mol terug en deed ik verder niks meer.

Nu is het maandag en dit blijkt de meest deprimerende dag van het jaar te zijn. Ondanks dat maken we er gewoon een mooie dag, en week, van!