12 okt 2020 | Dagboek

Dagboek: bijna verhuizen en een halve marathon

Het was een sportieve en drukke laatste week voor de sleuteloverdracht! Ik lunchte twee keer buiten de deur, deed een FTP-test op de fiets en liep eindelijk weer eens een halve marathon tijdens de NN Running Day.

Maandag

De week begon ik lekker productief met een dagje werken vanuit huis. Zo deed ik mijn btw aangifte, werkte ik wat campagnes uit, vulde ik de Vrouwen die Fietsen webshop en deed ik een duurloopje tijdens mijn lunchpauze. Verder was het niet zo’n bijzondere dag.

Dinsdag

Dinsdagochtend stond er een FTP-test gepland. Aangezien ik de komende tijd meer indoor trainingen wil gaan doen op de fiets bij Wattworks, is het handig om dit te weten. Tijdens een FTP-test wordt gemeten hoeveel vermogen je in een uur zou kunnen leveren. Hiervoor moest ik 20 minuten lang heel diep gaan. Geen pretje, maar wel handig dat ik nu weet wat ik kan instellen voor mijn indoortrainingen.

Woensdag

Ik mocht de app voor de NN Running Day gaan testen vandaag. De NN Running Day vond gisteren, zondag 11 oktober, plaats. Tijdens deze dag kon je een virtueel meedoen aan diverse evenementen. Super leuk om zo te ervaren en de app was dan ook goedgekeurd! ’s Middags had ik nog een aantal afspraken via zoom en sprak ik af om met een vriendinnetje te gaan winkelen.

Donderdag

Wat een weer! De hele dag kwam het met bakken uit de lucht. Ondanks de regen besloot ik een rondje te gaan rennen. Daarna sprak ik af om met een vriendin te gaan lunchen bij The Breakfast Club. Vervolgens had ik een leuke brainstorm gepland over Vrouwen die Fietsen. Daar gaan hele leuke dingen aankomen en ik vind het heel tof om hiermee bezig te zijn!

Vrijdag

Ook vrijdag besloot ik om een rondje te gaan hardlopen. Het was gelukkig veel beter weer, want de zon kwam er zelfs nog even bij. Toen ik thuiskwam van mijn training, zag ik dat de Tokyo Marathon verplaatst wordt naar oktober 2021. Ik schreef er meteen een artikel over.

Aan het eind van de dag ging ik naar Yin Yoga samen met een vriendin en vervolgens hebben we het weekend goed ingeluid met lekkere borrelhapjes en wijn. We keken ondertussen de documentaire van Merlijn Kamerling over zijn vader. Heel indrukwekkend!

Zaterdag

Om 9.00 had ik mijn indoortraining bij Wattworks ingepland. Lekker vroeg, zo in het weekend, maar ook heel fijn om het weekend zo zwetend te beginnen. Meteen voelde ik me voldaan en ik vond het heerlijk dat ik nog een hele dag voor me had.

Later op de dag ging ik naar de Ride Out in Amsterdam. Daar mocht ik namelijk, samen met mijn vriend, de VR-experience van Danny MacAskill proberen. Op Instagram deelde ik al een filmpje. Het was best even spannend, maar zo tof om eens te doen.

Zondag

De dag begon ik met mijn virtuele halve marathon Eindhoven (in Amsterdam). Ik startte in de wave van 10.00 en liep heel relaxt. Het was mijn plan om het gewoon als rustige duurloop te volbrengen en dat is gelukt. Ik genoot onderweg van een podcast en kreeg een aantal pittige buien op mijn kop.

De rest van de zondag stond in het teken van ons nieuwe huis. Vandaag, op maandag, krijgen wij namelijk de sleutels en kan het ‘klussen’ beginnen. We kochten hiervoor allerlei benodigdheden. Ook genoten we nog van een wandelingetje door het Vondelpark en een lekkere lunch bij Benji’s. Nu kan het nog!

Nu is het maandag en dit is een heel speciale dag (en daarmee ook een speciale week). We krijgen vandaag de sleutels van ons koophuis. Het voelt als een nieuwe start, waar ik heel erg naar uitkijk!