29 apr 2020 | Favorieten

5 x favoriet in april

Is april 2020 echt alweer bijna ten einde? Gevoelsmatig kan ik niet eens zeggen welke maand het is, omdat de tijd zo anders aanvoelt. Alle weken lijken op elkaar. Heb jij dat ook? Toch heb ik geprobeerd wat favorieten van de afgelopen maand op een rijtje te zetten.

1. Nieuwe omgeving ontdekken

In april besloot ik om mijn appartement in Utrecht te gaan verlaten en in Amsterdam te gaan samenwonen. Deze beslissing komt niet uit de lucht vallen, maar corona heeft het proces wel een beetje versneld. Ik vind het heel jammer dat ik mijn fijne plek in Utrecht heb verlaten, maar uiteindelijk vind ik het minstens zo fijn om nu één thuis te hebben in Amsterdam. Ondertussen gaat de huizenjacht verder, maar dit kan natuurlijk nog wel even duren. Tot die tijd zit ik prima in Amsterdam!

2. Rapha

Wellicht heb je het voorbij zien komen, maar sinds deze maand ben ik ambassadeur van Rapha! Al een aantal jaren ben ik enorme fan van dit mooie merk. De kleding ziet er heel strak en clean uit. Daar houd ik van! We hebben samen een aantal leuke ideeën voor komend seizoen (gericht op vrouwen), maar ook dit is natuurlijk nog even afwachten.

3. Afname besmettingen

De afgelopen tijd lijkt het aantal besmettingen in Nederland af te nemen. Er zijn minder ziekenhuisopnames en minder sterfgevallen. Hopelijk zet deze lijn zo door en gaat dit virus uitdoven. Vervolgens zou het fijn zijn als er wat versoepelingen mogelijk zijn, zodat we het ‘normale’ leven weer kunnen oppakken met (sport)evenementen, horeca en reizen.

4. Genieten van kleine dingen

Iedere dag sluit ik af met het noemen van een aantal fijne momenten van de dag. Wat was er leuk? Wat was er fijn? Ik merk dat ik in deze coronacrisis steeds meer geniet van kleine dingen: een rondje wandelen, fietsen, de zon, een lekkere koffie, uitgebreid koken, een vriendin bellen of het huis gezellig maken. Heb jij dat ook?

5. Nieuw project

Al een aantal maanden (lees gerust: jaren) heb ik een idee. Eindelijk ben ik bezig met de uitwerking daarvan. In april heb ik hier een aantal stappen voor gezet en dit betekent dat ik op 1 mei live ga! Aanstaande vrijdag gaat het platform Vrouwen die Fietsen online en dat vier ik meteen met een leuke winactie op Instagram. Houd dat dus zeker in de gaten!

Wat waren jouw favoriete momenten van de afgelopen maand?