4 dec 2019 | Favorieten

Cadeautips voor een sporter

Het is december! De laatste maand van het jaar is aangebroken en dat betekent voor velen sinterklaas- of kerstshoppen. Heb je nog inspiratie nodig? In het artikel van vandaag deel ik mijn cadeautips voor een sporter!

Garmin Venu

Een tijdje geleden was ik bij de lancering van dit nieuwe sporthorloge. Wat ik zo tof vind aan de Garmin Venu is dat het een stijlvol en draagbaar horloge is. Momenteel train ik zelf veel met de Forerunner 945 van Garmin en die is een stuk groffer. Ik vind het juist mooi als het horloge iets slanker en strakker is. Misschien is het een erg prijzig cadeautje, maar je moet jezelf af en toe verwennen, toch? Het horloge heeft alles wat je als actieve sporter nodig hebt. Je kunt er bijna alle sporten mee uitvoeren en de GPS is top.

Sportpakket

Toen ik halverwege november een winactie op mijn Instagram had gezet in samenwerking met Body & Fit, merkte ik pas hoeveel mensen zo’n pakket zouden waarderen. Hoe leuk is dit om als cadeau samen te stellen voor een fanatieke sporter? Je kunt dan denken aan lekkere repen, muesli, noten of gelletjes voor tijdens de duurlopen. Ideaal! En vergeet bij je bestelling niet de code ‘JAPKEJANNEKE’ te gebruiken. Je krijgt dan altijd korting op je bestelling! Scheelt toch weer iets in zo’n dure decembermaand.

Blender

Zelf ben ik een beetje geïnfluenced door mijn vriend op dit gebied. Mijn vorige blender was een akelig en zwaar apparaat. Toen ik deze Bullet bij mijn vriend zag, wist ik zeker dat ik daar ook heel veel gebruik van zou gaan maken. Meteen bestelde ik het en nu maak ik er de lekkerste smoothies of acai bowls mee! De blender is heel licht en gemakkelijk in gebruik. De bekers kun je gemakkelijk schoonmaken en hij hakt eigenlijk alles kapot wat je wilt. Zelfs noten!

Compressiekousen

Sokken zijn misschien wel één van de meest gegeven cadeaus tijdens de feestdagen. Ideaal! Nog leuker om te geven zijn natuurlijk compressiesokken. Zelf ben ik heel erg fan van deze van STOX. Je hebt nu naast de hoge kousen namelijk ook lage enkelsokken van STOX met compressie. Ik ben er heel erg blij mee. Hier lees je de review! Wie zou jij dit cadeau geven?

Hardloopverlichting

Al jarenlang is dit mijn favoriete verlichting voor het hardlopen. Het is gemakkelijk, maar vooral heel erg veilig. Je bent niet alleen -zowel voor tegenliggers als achteropkomend verkeer- goed zichtbaar, maar je kunt ook zelf de ondergrond goed belichten. Hierdoor is het ook in het donker mogelijk om op onverharde paden te lopen of op scheve stoepen. Ik gebruik dit lampje al jaren en heb nog steeds geen beter alternatief. Dit is voor iedere hardloper absoluut een musthave en dus een leuk en nuttig cadeautje!

Oordopjes

Goede oordopjes vind ik zelf heel belangrijk. Niet alleen voor een sporter, maar voor iedereen kan dit een leuk cadeau zijn! Er zijn ontzettend veel verschillende soorten oordopjes en kiezen is dan wel lastig! Ik vind zelf de volgende oordopjes heel erg fijn: Apple AirPods, Adidas, of Sennheiser. Ook gebruik ik graag oordopjes van Jaybird!

Wat staat er op jouw wishlist? En wat zou je graag geven aan een sporter?