20 nov 2019 | Werk

Blog verjaardag: drie jaar + winactie

WAUW! We zijn inmiddels drie jaar verder. Op 20 november 2016 heb ik mijn blog japkejanneke.nl online gezet. Anderhalf jaar later werd het mijn fulltime job om te bloggen en mijn avonturen te delen via Instagram. Ik kan me eigenlijk geen leven meer voorstellen zonder blog. In dit artikel blik ik terug en deel ik de meest gelezen artikelen van het afgelopen blogjaar!

Al drie jaar lang schrijf ik per week drie nieuwe artikelen voor mijn blog. Het ene artikel is heel persoonlijk, maar ik schrijf natuurlijk ook luchtige stukken of ik deel bijvoorbeeld een review. Al met al is mijn blog weer veel bekeken het afgelopen jaar en de volgende vijf artikelen werden het meest aangeklikt.

1. Rust nemen

Het was echt nodig. Na de Boston Marathon ging ik te lang door en liep ik tegen een lichamelijke grens aan. Ik raakte overtraind en daarom werd het tijd om rust te nemen. Het artikel werd massaal gelezen. Dat is natuurlijk heel logisch, want ik deel ook een openhartig verhaal.

2. Runner’s Knee

Gelukkig heb ik niet lang last gehad van een runner’s knee en dat wilde ik ook graag zo houden. Ik deed er alles aan om zo snel mogelijk weer fit te zijn en mijn tips deelde ik in dit artikel.

3. Redenen om te fietsen

Ik had niet verwacht dat dit artikel zo vaak gelezen zou worden. Het gaat namelijk om een artikel waarin ik ‘7 redenen geef om weer op de racefiets te stappen. Ik hoop dat jullie er allemaal iets aan hebben gehad en de racefiets er weer bij hebben gepakt.

4. Intimidatie tijdens het hardlopen

Het was misschien wel mijn meest kwetsbare artikel van het afgelopen jaar. In dit artikel besprak ik mijn ervaringen met ongewenste intimidatie tijdens het hardlopen. Uiteindelijk heb ik besloten dit, in samenwerking met Invi, te delen. Ik zou graag meer willen doen rondom dit onderwerp, omdat ik bij mezelf ook merk hoeveel impact een dergelijke ervaring op je kan hebben.

5. Cadeautips!

In dit artikel ”9 x cadeautips voor een hardloper” geef ik tips voor leuke cadeautjes voor een hardloper. Inmiddels staan de feestdagen alweer voor de deur en dat betekent dat dit artikel wellicht wel weer heel toepasselijk is en gelezen kan worden!

Bedankt!

Nog iedere dag geniet ik heel erg van het bloggen. Ik ben zo blij dat ik deze stap drie jaar geleden heb gezet. Natuurlijk is ook een bedankje richting jullie wel zo op zijn plaats. Het klinkt heel cliché, maar zonder jullie was het schrijven van een blog nooit zo leuk geweest. Een hele grote ‘BEDANKT!’ voor alle lieve lezers en volgers van mijn blog. Hopelijk blijven jullie mij ook komend jaar weer volgen!

En dat bedanken wil ik ook nog doen door middel van een leuke winactie. Wie jarig is, trakteert! Op mijn Instagram staat sinds gisteravond een hele leuke winactie, in samenwerking met Body & Fit, online. Ga jij meedoen?