4 nov 2019 | Persoonlijk

Mijn week #44

Het was een overvolle week met een lange to-do lijst, een verhuizing en heel wat hardloopkilometers.

Maandag

Ik begon de week met een heerlijke training in de zon. Ook werkte ik lekker vanuit huis en begon ik aan een eerste inpaksessie. Eind deze week zou ik namelijk gaan verhuizen!

Dinsdag

Op dinsdag werd ik wakker met geweldig nieuws! Ik ben genomineerd voor de VIVA400-award in de categorie krachtpatsers. Wat een ongelooflijke eer! De VIVA400 is een lijst met 400 vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Zo omschrijft VIVA het zelf:

Op 12 december reikt VIVA voor de twaalfde keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is hét platform en netwerk van en voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratie voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken. Zoals elk jaar zijn er weer 400 vrouwen genomineerd. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een geslaagde eigen business zijn gestart of een bijzondere prestatie hebben neergezet. Kortom: succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken.

Voor mij is het echt een enorme eer om hier tussen te mogen staan! Je kunt (tot en met 2 december) op mij stemmen via deze link. Voel je niet verplicht, maar ik zou het natuurlijk wel heel leuk vinden!

Woensdag

De wekker ging al vroeg op woensdag, want ik had een shootdag en wel in Honselersdijk vlak onder Den Haag. En laten er nou net op die woensdag actievoerders met bouwvoertuigen over de snelweg naar Den Haag gaan. Vanwege deze geplande staking vertrok ik dus iets eerder richting de locatie. Gelukkig kwam ik alsnog ruim op tijd aan. Deze shoot was overigens een heel bijzondere. Af en toe word ik gecast voor een shoot via een castingbureau. Dit keer voor Berg Hortimotive. Het bedrijf ontwikkelt systemen en technieken voor elke teelt en glastuinbouwbedrijf. De shoot vond plaats in Tomatoworld, een mooie kas waar allerlei tomaten worden geteeld. Zo mocht ik op hoogwerkers staan, karretjes besturen en sproeimachines bedienen. Weer eens wat anders!

Na een lange dag shooten kwam ik moe thuis, maar liep ik nog gauw een rondje in het donker. Mijn vriend kwam eten en daarna ploften we op de bank. Ik merkte aan mezelf dat ik best veel stress en spanning had van de drukte deze week. Ik wilde mijn hardlooptrainingen blijven doen, maar moest nog veel inpakken en regelen. Ook moest er veel vooruit gewerkt worden rondom campagnes. Af en toe zie je dan even niet hoe je dit allemaal voor elkaar moet krijgen. Herkenbaar?

Donderdag

Donderdag begon ik met een heerlijke duurloop in de zon. Tussendoor maakte ik foto’s voor een campagne. Na het lopen pakte ik een aantal dozen in en kon ik ze meteen in de auto zetten. Om 16.00 mocht ik namelijk de sleutels van mijn nieuwe appartementje in ontvangst nemen! Ik nam gelijk een eerste lading aan spullen mee. Mijn schoonzusje was zo lief om mee te gaan en alvast wat te helpen met schoonmaken. ’s Avonds werkte ik nog door op de bank, zodat ik vrijdag en zaterdag echt vrij was voor de verhuizing.

Vrijdag

Vrijdag begon ik de dag heel vroeg met een rondje van 11 kilometer. Ik wist dat het weekend ontzettend druk ging worden rondom het verhuizen dus ik genoot er nog maar even van. Daarna begon ik met het inladen van mijn auto en reed ik op en neer naar mijn nieuwe huis. Ik deed dit eerst alleen, want mijn moeder was nog onderweg met de trein. Wegens een seinstoring deed ze er iets langer over dan verwacht. Ook alleen heb ik heel wat werk kunnen verzetten. Het was heel fijn dat mijn moeder me de rest van de middag kon helpen!

’s Avonds ging ik heerlijk uiteten met mijn vriend bij Tiger Mama in Utrecht. Echt een aanrader! Je kunt daar kiezen voor een verrassingsmenu van tien gangen. Iedere zes weken wisselt het menu. Ik kan nu al niet wachten tot half december!

Zaterdag

Verhuisdag! Al vroeg stond ik samen met mijn vriend de laatste spullen in te pakken en meubels uit elkaar te halen. Mijn ouders kwamen vanuit Friesland met hun grote auto, zodat we veel konden meenemen. Uiteindelijk paste alles er gelukkig in. Ook was ik heel blij met die twee mannen, die mijn grote bank, bed en kasten naar de tweede verdieping hebben gesjouwd. Rond 18.00 waren we helemaal klaar en zaten we welverdiend aan een wijntje en een heerlijke pizza.

Zondag

Wakker worden in mijn nieuwe huisje was zo fijn! Na het opstaan, trok ik meteen mijn hardloopschoenen aan, want ik kon niet wachten om een rondje Singel te gaan doen. Dit werd mijn eerste loopje vanaf mijn nieuwe stek en dat was genieten. Na het hardlopen stond er een heerlijk ontbijtje voor me klaar. De rest van de zondag spendeerde ik aan het schoonmaken van mijn vorige appartement en het opruimen van mijn nieuwe woning. Ook wandelden we nog even door de stad en genoten we van deze heerlijke lunch met pannenkoeken!

Komende week ga ik voor het eerst werken vanuit mijn ”nieuwe” kantoor in Utrecht en heb ik veel afspraken met vriendinnen staan. Daarnaast ga ik natuurlijk mijn trainingen weer goed oppakken, want inmiddels is mijn volgende hardloopdoel eindelijk uitgesproken. Nog maar vier maanden tot Tokyo!