Onderweg naar de Boston Marathon

Onderweg naar de Boston Marathon

Vandaag reis ik af naar Boston om daar aanstaande maandag ruim 42 kilometer te gaan lopen. Of ik er klaar voor ben?

De laatste trainingen heb ik de afgelopen dagen afgerond. Zoals ik hier al schreef, ging dit gepaard met twijfels en wat onzekerheid. Het is iets wat erbij hoort. Ik heb wel gemerkt dat mijn lijf uitgerust is en ook mijn hoofd steeds meer rust krijgt. Wat dat betreft is het taperen geslaagd. Ik kan ook niet anders zeggen dan dat ik er klaar voor ben!

De komende dagen ga ik wennen aan de stad en natuurlijk een verkenningsloopje doen. We gaan door middel van een bustour een deel van het parcours bekijken en ik zal de nodige koolhydraten gaan stapelen. Dat moet vast geen probleem worden in de VS.

Op maandag start ik 10:25 lokale tijd en dat is 16:25 Nederlandse tijd. Via de Boston Marathon (B.A.A) app kun mij volgen via BIB 14611 of je zoekt gewoon op Japke, want er doen vast niet veel Japke’s mee.

Ik heb er zoveel zin in! Op Instagram zal ik de komende dagen posten vanuit Boston. Wanneer ik weer thuis ben, ga ik uiteraard weer bloggen over mijn avontuur en zal ik ook een vlog uploaden. Ga je me volgen?

6 Reacties

 1. april 12, 2019 / 8:41 am

  Heel veel succes en plezier! Ik ga je zeker volgen :)

 2. april 12, 2019 / 8:52 am

  Ik volg dit verhaal zeker, benieuwd naar je wedstrijdverloop. Hopelijks valt het weer wat mee. Ik duim voor jou!

  Alvast super veel succes and keep doing what you love!!

 3. april 14, 2019 / 3:57 pm

  Lieve lieve Jap! Heel veel succes. Ik weet hoe hard en veel je hiervoor hebt getraind en hoe graag je dit wilt! Zet hem op! Ik ga je uiteraard volgen moren:)

 4. Randall
  april 14, 2019 / 9:01 pm

  Zet ‘m op Japke! You can do it! Go beyond the limits! :)

  “Beyond the Limits – Eliud Kipchoge”

 5. Louis
  april 15, 2019 / 7:47 pm

  Wow, Japke! Wat een prachtige tijd! En wat vlak gelopen!👍

 6. april 15, 2019 / 8:25 pm

  Ik lees net dat Worknesh Degefa gewonnen heeft in Boston. Hoe was je marathon?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?