22 mrt 2019 | Favorieten

5 x favoriet op vrijdag

Het is weer vrijdag! Aangezien ik zoveel leuke momentjes heb beleefd afgelopen week en ik fijne items ontdekte, deel ik vandaag mijn favorieten met jullie. 

1. Scheurkalender 365 dagen

Eigenijk heb ik nooit echt een scheurkalender gehad, maar deze van 365 dagen succesvol vind ik wel heel leuk! Iedere dag staat er een inspirerende quote, een goede tip of een inzichtgevend verhaaltje beschreven. Ik vind het altijd leuk om daarmee de dag te beginnen en erover na te denken.

2. Barbarian eiwitrepen van Stacker2 Europe

Een tijdje geleden ontving ik van Stacker2 Europe* een grote doos met allerlei eiwitrijke producten. Ik was ontzettend nieuwsgierig en ontdekte al snel dat de repen, Barbarian, geweldig zijn! Vaak heb ik met eiwitrepen dat ze erg chemisch van smaak zijn, maar dat is bij deze repen wel anders. Naast dat de smaak goed is, bevatten ze wat mij betreft de goede verhouding aan voedingsstoffen. Met 20 gram eiwitten is dit ideaal na mijn zware trainingen. Mijn favoriet? Witte chocola met pinda! Naast deze smaak hebben ze ook chocolade caramel en chocolade met kokos in het assortiment.

3. Een duurloop die vertrouwen geeft

Iedereen heeft vast weleens zo’n fijne training gehad. Die ene training die het vertrouwen geeft. Afgelopen zondag was dat voor mij het geval. Ik deed zo’n fijne duurloop! Het werd mijn verste training ooit, want ik tikte de 36 kilometer aan. Tijdens mijn duurloop besloot ik ook wat tempoblokken toe te voegen, waardoor mijn gemiddelde snelheid uiteindelijk best hoog lag. Nog een zware week trainen en daarna begin ik rustig met taperen. Boston komt nu echt dichtbij!

4. Lululemon

Vorige week vrijdag was ik aanwezig bij de opening van de eerste Lululemon winkel in Nederland! In Amsterdam zit nu een prachtige winkel met de meest mooie producten. Zoals jullie wellicht wel weten, ben ik echt een fan van de Lululemon kleding. De kwaliteit is fantastisch en de stofjes zitten echt als gegoten. Het liefst koop ik al mijn hardloopkleding daar. Vorige week vrijdag kregen wij een yoga tight en mochten we deelnemen aan een geweldige yogales in het Scheepvaartmuseum. Het was een hele unieke ervaring.

5. The Breakfast Club

Afgelopen week ging ik voor het eerst naar The Breakfast Club. Dit is een netwerkontbijt voor ambitieuze en ondernemende vrouwen die hun dromen willen waarmaken. Supertof! Dit evenement wordt door het jaar heen in meerdere steden georganiseerd en afgelopen dinsdag was het in Groningen. Het werd gehouden in het kantoor van Hashtag Workmode, waar ik ook een werkplek huur. Het was zo leuk om gezellig te kletsen met andere vrouwelijke onderneemsters. Het gaf me veel energie en nieuwe inspiratie. Voor mij is het weer een bevestiging dat ik helemaal in mijn element ben als ondernemer.

Wat waren jouw favoriete momenten de afgelopen week? Heb jij een scheurkalender? En kende jij de repen van Stacker2 Europe al? 

*Dit artikel is in samenwerking met Stacker2 Europe tot stand gekomen.