17 dec 2018 | Reizen

PLOG: 24 uur in Parijs met Adidas

Afgelopen donderdag en vrijdag was ik samen met Adidas in Parijs. De reden voor dit bezoek? De nieuwe Ultraboost 19 werd gelanceerd en daar mocht ik, samen met een aantal andere (internationale) bloggers, influencers en pers, bij aanwezig zijn. Deze twee dagen in Parijs heb ik heel wat foto’s gemaakt en deze wil ik graag met jullie delen!

Op donderdagochtend werden we om 10.30 verwacht op Amsterdam Centraal. Samen met andere bloggers, influencers en pers uit Nederland en België vertrokken wij met de Thalys richting Parijs. Voor mij de eerste keer in de Thalys en wat is dat eigenlijk ideaal, zeg! We mochten eerste klas zitten en genoten onderweg van de comfortabele stoelen en heerlijke hapjes. Na drie uurtjes reden we Parijs al binnen.

Vanaf het station werden we met een taxi naar The Hoxton vervoerd. In dat hotel verbleven we een nacht. Ik was erg onder de indruk van mijn mooie kamer mét bad! Ook stond er al een goed gevulde tas met kleding en schoenen van Adidas voor me klaar. Zo tof!

Nadat ik mezelf even had opgefrist, ging ik samen met de groep Parijs in. Aangezien het stralend weer was, wilde ik graag wat foto’s gaan maken samen met Jordi (FitDutchies). We liepen richting Notre-Dame, maar het was echt ontzettend koud! Na een stuk wandelen en foto’s schieten, waren onze handen verkleumd en hadden we warme koffie nodig. Vervolgens liepen we terug naar ons hotel. Om 18.30 werden we met een taxi opgepikt voor het internationale launch event van de Ultraboost 19.

Het event was in een soort grote, oude loods. Het was heel gaaf aangekleed. Er waren een aantal podia gemaakt, waar sprekers een inspiratie praatje konden houden. Daarnaast kon je de nieuwste schoen natuurlijk testen in een testruimte. Verder was er in het midden een plek, waar je alles te weten kon komen over de totstandkoming van de nieuwste Ultraboost. Wat dus zo bijzonder is aan deze schoen, is het feit dat de schoen helemaal opnieuw gecodeerd is, zoals ze dat zelf noemen.

Om de Ultraboost te verbeteren, heeft Adidas de hulp ingeschakeld van trouwe Ultraboost lopers. Zij hebben meegedacht in de ontwikkeling van de nieuwe schoen. Van de zeventien onderdelen (hieronder op de foto) zijn er slechts vier elementen (de bovenste) overgebleven.

Naast de info over deze nieuwe Ultraboost mochten we ook een kijkje nemen in de secret room. Daar stonden de nieuwste schoenen van Adidas klaar, maar deze staan allemaal nog onder embargo. Daar mag ik helaas nog niks van laten zien, maar het zag er allemaal gaaf uit!

Na wat drankjes en inspirerende praatjes was het evenement ten einde en stond er nog een afterparty gepland. Echter waren wij allen al behoorlijk moe na de hele reisdag. We besloten met onze groep nog een drankje in ons hotel te nuttigen. Rond middernacht vielen mijn ogen bijna dicht en vond ik het tijd om te gaan slapen.

De volgende ochtend stond er een 10 km loopje gepland met alle Adidas genodigden uit ons hotel. Na een heerlijk ontbijtje ben ik alvast, samen met Annemerel, Gudrun en Jordi, nog nog wat toffe foto’s in onze Adidas outfits gaan maken. Ook vandaag was het weer heel erg koud in Parijs! Gelukkig was de lucht strakblauw en zou de zon er vast snel bij komen.

Om 9:30 vertrokken we voor een run door het mooie Parijs. Ik kwam er al snel achter dat Parijs niet de ideale stad is wat betreft hardlopen. Het was letterlijk hollen en stilstaan met al dat drukke verkeer, de smalle stoepen en de stoplichten. Dat vond ik wel jammer, maar ik genoot van deze mooie stad in de stralende zon. Onze route leidde ons trouwens langs de Notre-Dame, het Louvre en de Champs-Élysées.

Tien kilometer later kwamen we weer terug bij ons hotel. We hadden gelukkig nog even tijd om onszelf te douchen en op te frissen, voordat er een heerlijke driegangen lunch werd geserveerd.

Na deze fijne lunch stond de taxi klaar om ons terug naar het station te brengen. Daar stapten we vervolgens in de Thalys naar Amsterdam. We waren iets minder dan 24 uur in Parijs, maar het was zeker de moeite waard! Ik heb genoten. Bedankt Adidas voor dit gave evenement!

Ken jij de Ultraboost van Adidas al?