15 okt 2018 | Favorieten

5 x favoriet in september

September ligt alweer twee weken achter ons, maar door alle Chicago content kwam ik er niet aan toe om stil te staan bij de maand september. Nu ik weer een beetje geland ben in Nederland heb ik pas tijd om stil te staan bij wat ik heb gedaan. Ik dacht na over de maand september. Wat deed ik toen allemaal? Waar werd ik blij en gelukkig van? Ik deel vandaag, want beter laat dan nooit, mijn vijf favorieten van september met jullie!

1. Nazomeren in Italie

Je hebt het waarschijnlijk wel voorbij zien komen op mijn Instagram. Eind september ben ik samen met mijn moeder nog een paar dagen naar Italië geweest. Wat hadden we geluk met het weer! Het was een heerlijke mini-vakantie. We genoten van het lekkere eten, het mooie weer en de goede wijn. Het is echt mijn favoriete plek op aarde. Mag ik alweer bijna? Voorlopig staat er helaas nog niks gepland.

2. Dagje Papendal

Dit was zo’n gezellige ochtend! Halverwege september was ik uitgenodigd op Papendal om daar samen met mijn favoriete influencers kennis te maken met de nieuwe producten van Vifit Sport. Superleuk! Sowieso was het fijn om heel veel bekenden weer even te spreken. We kregen een leuke training van Susan Krumins, vervolgens werden we rondgeleid over het sportcentrum en tot slot stond er een heerlijke lunch voor ons klaar. Het was een geslaagde en mooie dag!

3. Shooten met Ingeklikt

Eind september stond er een leuke fotoshoot gepland. Op een zonnige zondagochtend moest ik al vroeg in Zwolle zijn om daar fietskleding te shooten. Dat had ik nog nooit eerder gedaan, maar ik vond het ontzettend leuk om te doen. Het was voor de nieuwe collectie van Ingeklikt, een webshop voor dames fietskleding. Helaas kan ik nog niks van de shoot laten zien, want de collectie staat nog onder embargo. In aanloop naar de zomer van 2019 zullen de eerste beelden wel verschijnen, maar ik kan alvast verklappen dat het hele toffe fietspakjes zijn!

4. Familie

Een absoluut geluksmomentje is toch wel familie. Ik kan er echt van genieten als ik weer kan knuffelen met mijn lieve neefjes. Ook andere momenten met familie vind ik ontzettend belangrijk. Ik deel er eigenlijk weinig over op mijn Instagram of mijn blog, omdat ik het vaak privé vind. Ik houd dat liever voor mezelf, maar ik word er wel ontzettend blij van.

5. Varen in Friesland

In september stond mijn laatste tochtje met de boot van mijn ouders gepland. Inmiddels is de sloep in de winterstalling gelegd en moeten we weer een paar maanden zonder. Ik had nooit verwacht dat ik zo zou kunnen genieten van het varen met een sloepje. Het is ontzettend rustgevend en soms voor mij ook goed. Ik kan namelijk geen kant op in zo’n bootje. Dan pak ik er net even iets sneller een tijdschriftje of boek bij en geniet ik meer van het moment. Ik kijk nu al uit naar de zomer van 2019!

Word jij ook zo blij van de nazomer? En is familie voor jou ook zo belangrijk? Ik ben benieuwd!