25 aug 2017 | Reizen

Ciao, for now!

Ciao! Ik vertrek (voor de verandering) weer richting Italië. Ik heb het al eens eerder in een artikel aangegeven, maar er staat een hele fijne vakantie voor de deur. In dit artikel vertel ik precies wat ik daar ga doen en waarom. Ook deel ik wat voor artikelen er tijdens deze vakantie online gaan komen en wat jullie van mij kunnen verwachten.

Op het moment dat jullie dit artikel lezen, ben ik al halverwege mijn reis naar het Gardameer. Voor de tweede keer deze zomer vertoef ik (iets meer dan) een weekje in het vakantiehuis van mijn ouders. Deze vakantie stond al een langere tijd gepland, maar er is wel het één en ander gewijzigd. Ik zou namelijk met mijn vriend op vakantie gaan, maar vanwege zijn werk was dat last minute niet meer mogelijk. Omdat ik het zelf wel heel fijn vond om alsnog te gaan, heb ik mijn moeder gestrikt om mee te gaan. Ik heb dus een moeder-dochter vakantie op de planning! We gaan vooral uitrusten, boekjes lezen en genieten van het lekkere eten en drinken. Wat mij betreft is dat precies zoals een vakantie zou moeten zijn.

Natuurlijk neem ik mijn hardloopschoenen mee naar Italië. Hardlopen in de vroege ochtend en de prachtige omgeving hoort voor mij ook bij een vakantie. Ik vind het geweldig om daar wat korte loopjes op te pakken. Vanwege mijn voorbereidingen op de marathon zal ik af en toe ook iets langer dan (de standaard) zes kilometer moeten lopen. Daar zie ik nog wel wat tegenop en ik heb geen flauw idee hoe ik dat aan ga pakken in de Italiaanse bergen. Wellicht daal ik daarvoor af naar het Gardameer en zoek ik een route die zo vlak mogelijk is.

En je blog dan?

Tijdens mijn vakantie begin juli heb ik een blogpauze genomen. Dat was op dat moment heel fijn en rustgevend. Deze keer wilde ik een middenweg kiezen: er komen wel artikelen online, maar minder dan je gewend bent. Normaal gesproken kunnen jullie op maandag, woensdag, vrijdag en zondag een artikel lezen op japkejanneke.nl. Tijdens mijn vakantie (die tot en met zondag 3 september duurt) komen er alleen op maandag, woensdag en vrijdag artikelen online. Dat wil zeggen dat ik alleen de twee zondagen oversla. Daarnaast staat er aanstaande maandag eenmalig geen ‘Road to Berlin & New York’ online, maar kunnen jullie een ander artikel verwachten.

Natuurlijk deel ik heel veel leuke foto’s van mijn vakantie via Instagram en Instagramstories (@japkejanneke.nl) en Facebook (@japkejanneke.nl). Maar voor nu: Ciao!