17 mei 2021 | Dagboek

Week #19

Het was een bijzondere week! De week waarin ik eindelijk het nieuws met jullie kon gaan delen. Ik ben zwanger! Verder organiseerde ik afgelopen week het eerste event van het jaar voor Vrouwen die Fietsen en had ik een lekker lang weekend. Kijk je mee?

Maandag

Ik had een heel fijne productieve dag. Dat is de afgelopen weken wel anders geweest. In het eerste trimester had ik soms zo weinig energie dat ik niks uit mijn handen kreeg. Deze maandag was dus heel erg welkom! Ik werkte voor Vrouwen die Fietsen en mijn blog. ’s Avonds maakte ik asperges met zalm, een eitje, saus en zoete aardappelfrietjes. Heerlijk!

Dinsdag

Op dinsdag was het heerlijk weer. In de eerste instantie wilde ik mijn hardloopschoenen aantrekken, maar ineens had ik zoveel zin in een ritje op mijn fiets. De temperatuur zou oplopen tot 16 graden en met een zonnetje erbij durf ik dan mijn beenstukken wel thuis te laten. Ik fietste alvast een deel van de route die gepland stond voor het evenement van Vrouwen die Fietsen op zaterdag. Goedgekeurd!

Woensdag

Nadat ik vorige week een aantal fotoshoots en videoshoots had, stond er deze week op woensdag ook één in mijn agenda voor Plan Nederland. Zij organiseren Cycle for Plan om geld in te zamelen tegen kindhuwelijken. Een heel mooi doel waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen. Het was een stralende dag dus de opnames zijn volgens mij heel tof geworden. Na afloop was ik redelijk gesloopt! ’s Avonds kwam er nog wel gezellig een vriendinnetje bij me eten.

Donderdag

Hemelvaartsdag! Vandaag is de dag dat ik mijn zwangerschap eindelijk kon gaan delen. In de ochtend stapte ik eerst nog even op de racefiets. Het was zo’n heerlijke dag! Na een fijne rit van 40 kilometer wandelde ik de stad in en daar sprak ik af met mijn vriend om lekker op het terras neer te ploffen. Heerlijk! We aten bij mijn favoriete tentje in Haarlem: by Lima. Daarna wandelden we nog verder door de stad en haalden een ijsje.

Vrijdag

Het was helaas iets minder zonnig, maar ook vandaag stond er een rit op mijn fiets gepland. Deze keer niet alleen, maar met twee vriendinnen die onlangs ook zijn begonnen met fietsen. Zo leuk! Ik had een route gemaakt vanaf Utrecht richting Soesterduinen en over vliegveld Soesterberg. Het was echt genieten! ’s Middags kwamen er nog vrienden langs waarmee we een gezellige vrijdagmiddagborrel in het park hielden.

Zaterdag

De grote dag! Zaterdag vond het eerste Vrouwen die Fietsen event van dit jaar plaats. Toen ik om half 7 wakker werd, regende het. Nee, toch!? Gelukkig werd het daarna al snel droog. Toen ik om half 9 op locatie was, bleef het ook droog en konden we weer een prachtig evenement neerzetten met elkaar. Ik genoot zo van alle blije gezichten! Wil je ook een keer aansluiten bij een evenement van ons? Houd dan onze Insta en de website in de gaten.

Aan het eind van de dag was ik vol adrenaline. Er kwam nog een vriendin langs om ons huisje in Haarlem te bekijken en om gezellig op het terras een drankje te drinken. Daarna kon ik eigenlijk niet meer helder nadenken en wilde ik vooral vroeg slapen.

Zondag

Zondag had ik echt helemaal niks gepland en dat was ook wel nodig na zo’n drukke week. Na rustig wakker worden, trok ik mijn loopschoenen aan voor een rondje door de duinen. Dat was lang geleden! Daarna wandelden mijn vriend en ik de stad in. Onderweg stopten we voor een lunch bij Meneer Frans en daarna liepen we door naar het Haarlemmerhout. Ik was nog nooit in dit stadspark geweest, maar heel leuk om zo eens te bekijken. Via een omweg wandelden we terug naar huis en plofte ik moe, maar voldaan op de bank. Wat was het een fijne week!

Nu is het weer maandag! Ik ga duimen voor een lekker zonnetje komende dagen, want het Pinksterweekend gaan wij kamperen. Dan is het nog twee weken aftellen tot ik weer ga afreizen naar ons vakantiehuis in Italië. Ik kan niet wachten!