Wat wil jij lezen?

Wat wil jij lezen?

Het is maandagochtend, 7 mei, en het voelt momenteel bijna als zomer. Wat is het toch heerlijk dat we nu al van dat zomerse weer hebben. Het doet me beseffen dat de zomer er ook echt aan zit te komen. En precies voor die zomer heb ik eigenlijk jouw hulp nodig. Wat wil jij lezen op www.japkejanneke.nl?

De komende maanden zit ik in een beetje een vreemde periode. In januari besloot ik te stoppen met mijn werk als orthopedagoog. De maanden die daarop volgden heb ik gebruikt om alles netjes af te ronden en af te sluiten en het einde is nu echt in zicht. Met nog twee afspraken te gaan, ben ik straks helemaal klaar. Toch ben ik de komende tijd ontzettend druk. Je zult wel denken: waarmee dan? En dat vraag ik mezelf soms ook af. Ik kan me momenteel ook even niet meer voorstellen hoe ik alle ballen in de lucht heb gehouden, toen ik nog gewoon vier dagen per week als zelfstandige orthopedagoog werkte.

De afgelopen tijd heb ik leuke aanvragen gekregen om als zelfstandige op te pakken. Verder doe ik nog wat werkzaamheden als ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen en probeer ik natuurlijk mijn blog draaiende te houden. Ook voor mijn blog krijg ik steeds vaker betaalde opdrachten. Dat is ontzettend leuk, maar het kost ook veel tijd!

Eigenlijk zijn de komende weken dus heel anders dan ik me had voorgesteld. Ik dacht na mijn baan te hebben opgezegd juist een rustige periode in te gaan. Een periode waarin ik even helemaal niets hoefde en niets moest. Een periode waarin ik me misschien wel zou gaan vervelen, maar vooral echt even stil zou kunnen staan bij wat ik zelf wil.

Misschien komen die weken ook wel, want ik heb een hele toffe reis met twee vriendinnen geboekt. Op 14 juni vertrek ik namelijk voor drie weken naar Sri Lanka. Daar gaan we drie weken lang genieten van dit prachtige land en echt even ontspannen. Maar drie weken is lang en ik vind drie weken zonder blog niet echt een fijn idee. Ik vind het namelijk leuk om het een beetje draaiende te houden. Natuurlijk zal ik actief blijven op Instagram, maar drie weken zonder nieuw artikel op mijn blog? Dat vind ik eigenlijk te lang.

Wat wil jij lezen?

Daarom ga ik de komende weken vooruit schrijven. Ik hoef echt geen vier artikelen per week online te zetten in die drie vakantieweken, maar minstens twee per week. Daarom heb ik jouw hulp nodig. Normaal gesproken heb ik geen moeite om inspiratie te vinden om over te schrijven. Vier keer per week iets plaatsen kost me meestal weinig moeite. Toch vind ik het lastiger wanneer ik vooruit moet gaan werken. Dan moet je op commando inspiratie hebben en dat is niet altijd zo gemakkelijk.

Daarom aan jou de vraag: Wat wil je graag lezen op mijn blog? Heb je een verzoekje? Waar wil je iets over lezen? Wat wil je van me weten? Of wil je juist een video zien over een bepaald onderwerp? Laat het vooral aan me weten. Je mag hieronder reageren, je mag me mailen, maar natuurlijk ook via Instagram een berichtje sturen.

Wil je iets lezen over hardlopen? Over wielrennen? Of juist over mijn verleden met een eetstoornis? Ik ben heel benieuwd. Alvast bedankt!

10 Reacties

 1. mei 7, 2018 / 2:23 pm

  Alvast een hele fijne vakantie! Het lijkt mij leuk om persoonlijke verhalen en hardlooptips te lezen. :-)

 2. Lisanne
  mei 7, 2018 / 6:59 pm

  Wat cool, Sri Lanka! :) Ik lees je blog altijd met veel plezier dus leuk dat je in die periode ook blogs wil blijven plaatsen. Vind je video’s ook leuk, misschien een idee om de komende weken een paar keer een (dag)vlog op te nemen die je dan later kunt plaatsen? Verder vind ik tips voor verschillende intervaltrainingen interessant (bijv. als je traint voor een (halve) marathon), daar ben ik wel benieuwd naar.

 3. j
  mei 7, 2018 / 9:03 pm

  Heel veel plezier met je vakatie!!
  blogs over hardlopen, hoe ga je (mentaal) om met blessures en hoe ziet je trainingsweek er uit.
  Hoe combineer je werk, prive, sport en andere hobby’s
  Persoonlijke blogs, over je eetstoornis, terugval en herstel
  en simpele blogs bijvoorbeeld tags vind ik leuk om te lezen

 4. Marloes
  mei 7, 2018 / 9:17 pm

  Mij lijkt het leuk om te lezen hoe je het hardlopen daar in Sri Lanka aan gaat pakken? Als je gaat hardlopen natuurlijk. Wat tips en/of ideeen hierover. Ik ben bekend met het “lopen als het wat kouder is” in zo’n tropisch land, maar het gaat mij meer om het “lopend in onbekend gebied”. Alvast een fijne vakantie!

 5. L
  mei 7, 2018 / 9:21 pm

  Alvastveel plezier toegewenst met de vakantievoorbereidingen. Ik zou ook graag willen lezen hoe jij omgaat met blessures en wat voor tips je hebt. Ik ben benieuwd!

 6. Emma
  mei 7, 2018 / 10:38 pm

  Hee! Ik zou wel willen weten hoe je interval traint; dus hoe je daar een goede training op maakt en afwisselend. Daarnaast worstel(de) ik zelf ook met een eetstoornis, het gaat redelijk, maar ik merk wel dat ik altijd een “goede” prestatie moet neerzetten, het liefst elke dag sport en met een matigintensieve work-out niet tevreden ben. Heb jij dit ook gehad, zo ja, zou je dan kunnen vertellen hoe je hier mee om bent gegaan? Fijne vakantie alvast en liefs!

 7. Luigi
  mei 7, 2018 / 11:42 pm

  hoe voorkom je blessures?

  do you have any goals for cycling?

  startest du auch bei 10km rennen? Und wenn ja, wie sieht dein Training dafür aus?

 8. Lion
  mei 8, 2018 / 9:08 am

  Hi, ten eerste wil ik even zeggen dat ik altijd (als ik even de tijd en rust kan vinden) met veel plezier je blogs en instagram posts lees. Jou prestaties zorgen bij mij voor extra motivatie.
  Ik zou ook meer willen lezen over interval. Soms probeer ik iets op te zoeken maar kom ik er niet helemaal uit. En daarbij vind ik het lastig om constant op mn horloge te kijken.
  En compressie sokken. Wat is jou mening daar over? Webshops zijn er lyrisch over. Websites zonder webshop wat minder heb ik het idee.
  Fijne vakantie alvast!

 9. mei 9, 2018 / 11:02 am

  Wat mij leuk lijkt om van je te horen is welke (vakantie)bestemming jij het mooiste vindt om te hardlopen? En waar zou jij nog een keer willen hardlopen?

  Fijne vakantie alvast.

  PS: een kleine tip die ik je wil geven is het volgende. Ik lees de laatste tijd steeds vaker je blog. Leuke verhalen en ontzettend veel inspiratie. Vooral omdat ikzelf nu ook aan het trainen ben voor een hele marathon. Wat ik alleen wel lastig vind is je kleine lettertype op je website. Het komt de User Experience niet ten goede vind ik. Dus wellicht is het een idee om het lettertype wat groter te maken. Ik denk dat veel mensen het prettig zullen vinden. Verder top blog! Keep up the good work ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?