Japkejanneke.nl naar de TCS New York City Marathon?

Ga ik in november mee naar de TCS New York City Marathon? Mijn inschrijving is in ieder geval ingediend en in dit artikel deel ik mijn filmpje met jullie!

Zoals ik in dit artikel beschreef, staat de marathon van New York op mijn sportbucketlist. Toen ik hoorde dat ik via Vifit Sport en Runner’s World kans zou kunnen maken om deel te nemen in New York dit jaar, wist ik meteen dat ik mee wilde doen. In september loop ik de marathon van Berlijn, maar zes weken later zou ik heel graag in New York 42,2 kilometer willen rennen. Bij de inschrijving van deze winactie moest er een filmpje van maximaal 42 seconden worden gemaakt. Nu heb ik dat nog nooit eerder gedaan. Schrijven vind ik leuk en gaat me meestal redelijk goed af, maar filmpjes maken is wel even andere koek. Ik besloot het iets anders aan te pakken dan de rest. Ik heb geprobeerd om mijn motivatie zoveel mogelijk te schrijven en te tekenen. Hierdoor ben ik dicht bij mezelf gebleven, want schrijven is immers wel mijn ding. Gemakkelijk vond ik het niet, maar ik heb mijn best zeker gedaan. Hieronder deel ik het filmpje van mijn inschrijving.

Doe jij al mee met deze gave winactie? De inschrijving sluit vandaag! Daarna worden de winnaars bekend gemaakt.
Wat voor filmpje heb jij gemaakt? Vond je het ook lastig om te doen?

De foto is gemaakt door Andy Astfalck.

Volg:

3 Reacties

  1. Tess
    juni 6, 2017 / 7:09 pm

    Origineel, hopelijk win je!

  2. Ronald Egberink
    juni 22, 2017 / 10:57 am

    Wat een leuk filmpje zo… super gedaan.. Hoop dat je met beide doelen succes hebt. Zeker gezien je voor geschiedenis. Ontzettend knap hoe je daar naar toe hebt gewerkt. RESPECT. Ik ga je blog volgen, omdat ikzelf ook nog steeds een marathon wil lopen. Helaas zit er iedere keer wel een blessure tussen, je wordt ouder hé. ..lol.. Ben ik nog wel benieuwd of je ook een voedings schema gaat volgen, zonder al teveel in details te geven, want ook dat is persoonlijk afgestemd… nogmaals voor het hele team heel veel plezier en succes met de voorbereidingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *